XBLOG logo @2x

Η Info Quest Technologies φέρνει τα προϊόντα της Veeam στην Ελλάδα

Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Veeam, για τη διάθεση των πρωτοποριακών προϊόντων Backup και Recovery της εταιρείας στην Ελληνική αγορά, συνεχίζοντας να επενδύει στρατηγικά στην παροχή προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών.

Από την ίδρυσή της το 2006, η Ελβετική Veeam, με έμφαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία, κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα του Backup και Recovery. Μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα, έχει ξεπεράσει τους 242.000 πελάτες σε όλον τον κόσμο και κατατάσσεται στους Leaders στο Magic Quadrant της Gartner για Data Center Backup και Recovery Software.

Αναγνωρίζοντας τις νέες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και την ανάγκη λειτουργίας 24x7x365, η Veeam άλλαξε τα δεδομένα της αγοράς, προσφέροντας ένα σύνολο προηγμένων λύσεων που αναφέρει ως «Availability for the Always-On Enterprise™» οι οποίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν τη συνεχή διαθεσιμότητα των συστημάτων και πόρων τους, με εξαιρετικά γρήγορη επαναλειτουργία, σε μόλις 15 λεπτά, χωρίς απώλεια δεδομένων, με πλήρη διαφάνεια και έλεγχο. Η Veeam Availability Suite μέσω του Veeam Backup & Replication προσφέρει virtualization, storage και cloud services ενισχύοντας κάθε σύγχρονο data center, ώστε η επιχείρηση να εξοικονομήσει χρόνο, να περιορίσει το όποιο ρίσκο και να μειώσει δραματικά τα κόστη.

Όπως δήλωσε η Vered Liberman, Regional Sales Manager της Veeam «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία που ανακοινώνουμε με την Info Quest Technologies, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διάθεσης προϊόντων στην Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα κατακτήσουμε νέους στόχους για το 2017, αξιοποιώντας την πείρα και γνώση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά».

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Σταματόπουλος, Commercial Director της Info Quest Technologies «Η Veeam ταιριάζει απόλυτα στο Value Added Solutions portfolio της εταιρείας μας, παρέχοντας εξαιρετικές λύσεις στην αγορά του Backup, κατάλληλες για τις ανάγκες των μικρών-μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Η εξειδικευμένη ομάδα υπηρεσιών της Info Quest Technologies είναι σε θέση να σχεδιάσει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των τελικών χρηστών, παρέχοντας παράλληλα επιχειρηματικό πλεονέκτημα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον»

Οι λύσεις Veeam είναι άμεσα διαθέσιμες από την Info Quest Technologies και το δίκτυο των μεταπωλητών της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.