XBLOG logo @2x

Imperia Ice Club: Πρωτοχρονιά στον πάγο!

Σε περίπτωση που έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δηλαδή γνωστά mainstream club, μεγάλες πίστες, μπουζούκια κλπ, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Imperia Ice Club, το πρώτο ice bar στην Ελλάδα! Και οι δύο χώροι του, το Lounge Bar και το Ice Bar, μεταμορφώvονται ειδικά για αυτή τη νύχτα σε party place αγγέλων!

Δείτε τους να διασκεδάζουν ανάμεσά σας… Αγγελόσκονη, glitter, decor, party & sexy ατμόσφαιρα παντού! Μοναδικά ice cocktails, ένα super dj set και ένα πρωτότυπο Trans Live Show – Charlie΄s Angels, σας περιμένουν στο Angel Ice Party του Imperia Ice Club στις 31 Δεκεμβρίου για μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά!

Και για όσους αναζητούν κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό και πραγματικά διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο για αυτούς και την παρέα τους: Angel Ice VIP Session. Αλλαγή του χρόνου μέσα στο Ice Bar!

Κάτι σπάνιο που μόνο 20 άτομα σε όλη την Ελλάδα θα μπορέσουν να ζήσουν, για μία μόνο φορά! Κι αν θέλετε μπορείτε να απολαύσετε ένα menu υψηλών προδιαγραφών πριν το πάρτι ή να συνδυάσετε το βράδυ σας με παραμονή σε ένα από τα design δωμάτια του Fresh Hotel

Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στο Clubber.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.