XBLOG logo @2x

«Γονέας στον 21ο αιώνα», ημερίδα για την εξοικείωση των γονιών με τις νέες τεχνολογίες

Με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων λειτουργίας και καινοτόμου πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς, μια ημερίδα για τους σύγχρονους γονείς και τους πολύπλοκους ρόλους που καλούνται να αναλάβουν.

Εκτός από τις ομιλίες της ημερίδας, στις οποίες συμμετέχουν τόσο εκπαιδευτικοί όσο και πανεπιστημιακοί, θα υπάρξουν παράλληλα workshops και συζητήσεις.

Κυρίαρχο θέμα αναδεικνύεται η εξοικείωση των γονιών με τις νέες τεχνολογίες και η δημιουργική τους αξιοποίηση, όπως το διαδίκτυο και smartphones, σε μια εποχή που οι μεγαλύτεροι φαίνεται να μην ακολουθούν τις εξελίξεις με τον ρυθμό της νεότερης γενιάς.

Ταυτόχρονα, θα διερευνηθούν οι σχέσεις γονέων – παιδιών, όπως αυτές διαμορφώνονται στον 21ο αιώνα, ενώ η ημερίδα δεν παραλείπει να ασχοληθεί και με το φλέγον ζήτημα του επαγγελματικού προσανατολισμού και αποκατάστασης των νέων.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα (κλικ εδώ) που υπάρχει στη σελίδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Εξαιρετική πρωτοβουλία από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, η οποία ευχόμαστε να βρει μιμητές.

Όσοι είστε γονείς, μην το χάσετε!

Δείτε περισσότερα εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.