XBLOG logo @2x

Η Westnet βραβέυτηκε ως Greek Business Champion 2010-2020

Η Westnet, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, έλαβε μια σημαντική διάκριση στο πλαίσιο των βραβείων «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2010-2020». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Direction Business Network υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με στόχο να αναδειχθούν οι εταιρείες που ξεχώρισαν για τις οικονομικές επιδόσεις τους τη δεκαετία από το 2010 έως το 2020.

Η Westnet διακρίθηκε ως Greek Business Champion 2010-2020, σε μια κατηγορία όπου επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών τους και τα κέρδη προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.

Η στρατηγική της Westnet να επενδύει στην προσθήκη νέων προϊοντικών κατηγοριών αποτελεί βασικό παράγοντα για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος. Η σταδιακή επέκταση στη διάρκεια αυτής της δεκαετίας σε αγορές όπως mobility, accessories, περιφερειακά, gaming, τηλεόραση, καταναλωτικές μπαταρίες και οικιακές συσκευές, αποτελεί μέρος ενός μακροπρόθεσμου και καρποφόρου πλάνου. Παράλληλα, η επέκταση στην αγορά της Κύπρου το 2017 και η περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών με τη δραστηριότητα της εταιρείας να εκτείνεται σήμερα σε περισσότερες από 60 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, έχουν συμβάλει σημαντικά σε αυτήν την άνοδο.

Γιώργος Δαβιώτης, Γενικός Διευθυντής Westnet Distribution

Ο Γενικός Διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε σχετικά: «Τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα δικαιώνουν απόλυτα τον στρατηγικό σχεδιασμό των τελευταίων χρόνων. Η εξαιρετική αυτή πορεία της Westnet οφείλεται στην ευελιξία και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της εταιρείας μας, στην ικανότητά μας να επαναπροσδιορίζουμε αποτελεσματικά τους στόχους μας προκειμένου να αυξάνουμε συνεχώς την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών μας. Στόχος μας, να συνεχίσουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία, στηρίζοντας συνεργασίες που φέρουν προστιθέμενη αξία».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.