XBLOG logo @2x

Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Z Fold3 5G και GaGalaxy Z Fold3 5G

Η Samsung Electronics Co., Ltd. άνοιξε σήμερα ένα νέο κεφάλαιο στην καινοτομία αναδιπλούμενων συσκευών με δύο νέα smartphones, το Galaxy Z Fold3 5G και το Galaxy Z Flip3 5G. Πρόκειται για δύο premium foldable smartphones που ενσωματώνουν τη δεξιοτεχνία και τις καινοτομίες συσκευών που αγαπούν οι χρήστες της Samsung. Η τρίτη γενιά των συσκευών που καθόρισαν την κατηγορία, διαθέτουν βασικές βελτιώσεις που επιθυμούσαν οι χρήστες των foldable συσκευών της Samsung, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αναβαθμισμένη εμπειρία. Από εμβληματικό σχεδιασμό μέχρι συναρπαστική ψυχαγωγία, τα Z Flip3 και Z Fold3 προσφέρουν μοναδικούς νέους τρόπους εργασίας, προβολής και ψυχαγωγίας.

Για ενισχυμένη παραγωγικότητα και διασκέδαση, το Z Fold3 είναι ένα πραγματικό, πανίσχυρο πολύ-εργαλείο για απόδοση επομένου επιπέδου, με ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών[1] Infinity Flex, και με υποστήριξη S Pen[2] , για πρώτη φορά σε αναδιπλούμενη συσκευή. Για στυλ και λειτουργικότητα, το Z Flip3 αποτελεί την ιδανική συσκευή με το κομψό, συμπαγές σχεδιασμό του, που χωρά σε μια τσέπη, τις ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας και μια μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό μέρος[3] (Cover Screen) για γρήγορη χρήση εν κινήσει.

Galaxyzfold3 5g Family Phantomgreen Phantomblack Phantomsilver

«Με τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3, η Samsung επαναπροσδιορίζει για ακόμη μια φορά τις δυνατότητες των αναδιπλούμενων smartphones. Οι  χρήστες πλέον έχουν την ευελιξία που απαιτείται στους γρήγορους ρυθμούς του σύγχρονου κόσμου», δήλωσε ο Dr. TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Ως πρωτοπόροι και ηγέτες της βιομηχανίας στην κατηγορία αναδιπλούμενων συσκευών, είμαστε περήφανοι που εξελίσσουμε την καινοτόμα κληρονομιά μας με τα Z Fold3 και Z Flip3».

Προηγμένη δεξιοτεχνία για μακροχρόνια διάρκεια

Οι χρήστες της Samsung αναμένουν αναδιπλούμενες συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν. Για αυτό το λόγο, η νέα γενιά των συσκευών Galaxy Z είναι κατασκευασμένη με απαράμιλλη δεξιοτεχνία. Για πρώτη φορά σε αναδιπλούμενο smartphone, τα Z Fold3 και Z Flip3 διαθέτουν ανθεκτικότητα στο νερό IPX8[4], κι έτσι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας σε περίπτωση ξαφνικής βροχής. Και οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες από το νέο υλικό Armor Aluminum, το ισχυρότερο αλουμίνιο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Galaxy smartphone, σε συνδυασμό με το γυαλί Corning® Gorilla® Glass Victus™, για προστασία από γρατσουνιές και τυχαίες πτώσεις. Επιπλέον, και οι δύο συσκευές περιλαμβάνουν μια νέα προστατευτική μεμβράνη από ελαστικό PET[5] και βελτιστοποιημένες επιστρώσεις στην οθόνη, με αποτέλεσμα μια κύρια οθόνη κατά 80% πιο ανθεκτική σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές[6].

Galaxyzflip3 5g Family

 

Η Samsung συνεχίζει την κληρονομιά της κορυφαίας θέσης στην κατηγορία των αναδιπλούμενων, με αυστηρές διαδικασίες, για τη δημιουργία συσκευών που θα παραμένουν αξιόπιστες, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Ο επαναστατικός Κρυφός Μηχανισμός Αναδίπλωσης (Hideaway Hinge), που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Galaxy Z Flip, επιτρέπει στις συσκευές να παραμένουν στη θέση τους υπό οποιαδήποτε γωνία για καινοτόμες εμπειρίες χρηστών με τη λειτουργία Flex[7]. Και χάρη στην ενισχυμένη τεχνολογία Sweeper, το εσωτερικό του μηχανισμού αναδίπλωσης διασφαλίζει προστασία από τη σκόνη και άλλα σωματίδια, διατηρώντας παράλληλα την ανθεκτικότητα της συσκευής και την απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Τα Z Fold3 και Z Flip3 υποβλήθηκαν, επίσης, σε μια διαδικασία δοκιμών αναδίπλωσης, πιστοποιημένη από το Bureau Veritas, για αντοχή σε 200.000[8] αναδιπλώσεις. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με την πιο πρόσφατη ισχυρή συμβατότητα ζώνης 5nm AP και 5G[9], για την καλύτερη ολοκληρωμένη εμπειρία.

Galaxy Z Fold3 5G: Απόλυτη παραγωγικότητα και ψυχαγωγία

Η αναδίπλωση του Z Fold3 προσφέρει καθηλωτική εμπειρία προβολής σε μια ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex, χάρη στη νέα τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη. Καθώς ελάχιστα pixels βρίσκονται πάνω από την οπή της κάμερας, το Z Fold3 διαθέτει μια μεγαλύτερη περιοχή προβολής, δίνοντας στους χρήστες έναν απρόσκοπτο καμβά για τις αγαπημένες τους εφαρμογές. Με τη νέα τεχνολογία οθόνης Eco², η φωτεινότητα είναι αυξημένη κατά 29%[10] ενώ η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται[11]. Η πλοήγηση είναι ακόμα πιο ομαλή ενώ η αλληλεπίδραση με τη συσκευή είναι ταχύτερη με τον προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης Super Smooth 120Hz, τόσο στην κύρια όσο και στην εξωτερική οθόνη.

Galaxyzflip3 5g Cream

 

Για πρώτη φορά σε σειρά Galaxy Z, η Samsung φέρνει την αγαπημένη τεχνολογία της σειράς Note στο Z Fold3, τη λειτουργικότητα του S Pen. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις πλήρως βελτιστοποιημένες λειτουργίες του S Pen στην αναδιπλούμενη οθόνη. Στην κύρια οθόνη του Z Fold3, η λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης ή ο έλεγχος μιας λίστας εργασιών με ταυτόχρονη ανάγνωση των emails, γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Έτσι, οι χρήστες του Z Fold3 μπορούν να απολαύσουν ενισχυμένη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα με το δημοφιλές S Pen. Το S Pen Fold Edition για το Z Fold3 διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη ανασυρόμενη μύτη Pro (Pro tip) με τεχνολογία ορίου πίεσης, για προστασία της κύριας οθόνης του Z Fold3 κατά τη διάρκεια χρήσης του S Pen. Αυτή είναι η καλύτερη εμπειρία S Pen που έχει προσφέρει η Samsung, μέχρι στιγμής, με ακόμη μικρότερη καθυστέρηση για ρεαλιστική σύνθεση, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη και διαισθητική λήψη σημειώσεων και αποστολή μηνυμάτων.

Η ενισχυμένη λειτουργία Flex του Z Fold3 επιτρέπει το ταυτόχρονο multitasking όπως τη συμμετοχή σε μια βιντεοκλήση στην οθόνη στο πάνω μέρος της συσκευής, με έλεγχο σημειώσεων σχετικά με τη βιντεοκλήση στην οθόνη στο κάτω μέρος. Με το αναβαθμισμένο Multi-Active Window[12] του Z Fold3, ο προγραμματισμός εργασιών μέσω μηνυμάτων παράλληλα με τον έλεγχο του ημερολογίου, γίνεται εύκολα στη μεγάλη οθόνη της συσκευής. Πλέον, στο Z Fold3, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια συντόμευση για να ανοίξουν μια εφαρμογή, χάρη στην ενισχυμένη λειτουργία Σύζευξης Εφαρμογών (App Pair). Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο Taskbar[13] του Z Fold3 για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών, χωρίς να επιστρέφουν στην αρχική οθόνη.

Το Z Fold3 είναι κατασκευασμένο με πιο κομψό, λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, για ακόμη καλύτερη φορητότητα, σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold2. Κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις: Phantom Black, Phantom Green και Phantom Silver.

Galaxy Z Fold3 Z Flip3 Main Kv5g

 

Galaxy Z Flip3 5G: η ιδανική ισορροπία στυλ, λειτουργικότητας και ασταμάτητης διασκέδασης

Το Z Flip3 δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκφράζονται με τολμηρές επιλογές χρωμάτων, κομψό σχεδιασμό και premium λειτουργίες. Έχοντας την επιλογή μεταξύ τεσσάρων μοντέρνων χρωμάτων, Cream, Green, Lavender και Phantom Black, καθώς και νέες κομψές λαβές δακτυλίου και θήκες[14], για ακόμη ευκολότερη λαβή και αναδίπλωση του smartphone, το Z Flip3 είναι μια συσκευή για ελεύθερη αυτό-έκφραση.

Η επανασχεδιασμένη οθόνη στο εξωτερικό μέρος είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη[15] και διευκολύνει την προβολή ειδοποιήσεων και μηνυμάτων, χωρίς να χρειάζεται αναδίπλωση του Z Flip3. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το πρόγραμμά τους, τον καιρό και να παρακολουθούν τον καθημερινό τους αριθμό βημάτων με τα νέα widget στην εξωτερική οθόνη ή να ταιριάζουν το φόντο της οθόνης με το τα νέα Galaxy Watch4 ή Galaxy Watch4 Classic, για μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Galaxy Z Fold3 Kv5g

 

Το Z Flip3 είναι, επίσης, σχεδιασμένο για να παρέχει στους χρήστες την καλύτερη δυνατότητα για τη λήψη και κοινή χρήση στιγμιότυπων. Καθώς διαθέτει μερικές από τις πιο σύγχρονες δυνατότητες κάμερας της Samsung, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώνουν hands-free ακόμα πιο εκπληκτικές selfies, με τη λειτουργία Flex. Επίσης, μπορούν να τραβήξουν μια φωτογραφία γρήγορα ή ακόμα και να καταγράψουν ένα βίντεο, απευθείας από την εξωτερική οθόνη, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία γρήγορης λήψης (Quick Shot), με διπλό κλικ στο πλήκτρο λειτουργίας του Z Flip3. Επιπλέον, η πλοήγηση και το sharing είναι εξαιρετικά ομαλές διαδικασίες, χάρη στο νέο προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης[16] 120Hz του Z Flip3.

Το Z Flip3 είναι ιδανικό για hands-free χαλάρωση και προβολή ενός βίντεο στο YouTube ή μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Με τα νέα, αναβαθμισμένα στερεοφωνικά ηχεία του Z Flip3 με Dolby Atmos®, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ήχο με απίστευτη ευκρίνεια, βάθος και χωρικά εφέ, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. Παράλληλα, η νέα λειτουργία Flex Mode Panel παρέχει καλύτερη εμφάνιση και ευκολότερη χρήση των εφαρμογών. Όταν η συσκευή είναι μερικώς διπλωμένη, το Flex Mode Panel δίνει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το Z Flip3, προσφέροντας μια πιο βολική εμπειρία προβολής, μετακινώντας το βίντεο στο πάνω μισό μέρος της οθόνης και τα αντίστοιχα πλήκτρα ελέγχου, για παράδειγμα της φωτεινότητας και της έντασης, στο κάτω μισό μέρος αυτής.

Οι βελτιστοποιημένες εμπειρίες αναδίπλωσης προσφέρουν νέες δυνατότητες

Η Samsung επεκτείνει τις συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες, όπως η Google, η Microsoft και άλλες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες από τις εφαρμογές τους, προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες. Οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά στην εφαρμογή Microsoft Teams και να απολαύσουν βελτιστοποιημένη εμπειρία meeting χάρη στη λειτουργία Flex της σειράς Galaxy Z και το συνδυασμό δυνάμεων του Office και του Teams. Για τη βέλτιστη παραγωγικότητα στην εργασία, η λειτουργία διπλού παραθύρου του Microsoft Outlook για foldable συσκευές της Samsung, επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν ολόκληρο το email, ενώ εμφανίζεται προεπισκόπηση των υπολοίπων στο πλάι, προσομοιάζοντας την εμπειρία ενός PC. Για να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους χρήστες, η νέα λειτουργία Labs[17] της Samsung δίνει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης ακόμη περισσότερων εφαρμογών στην αναδιπλούμενη οθόνη, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Επιπρόσθετα, η Samsung συνεχίζει να επανεξετάζει πώς οι προγραμματιστές εφαρμογών μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικές εμπειρίες χρήσης, από οπουδήποτε. Για να τους παρέχει περισσότερες επιλογές ενώ εξασφαλίζει βελτιστοποίηση υψηλής ποιότητας, η Samsung υποστηρίζει το Remote Test Lab (RTL) [18], δίνοντας τους τη δυνατότητα να εγκαθιστούν και να δοκιμάζουν απευθείας τις εφαρμογές τους σε πραγματικό χρόνο, από όπου κι αν βρίσκονται.

Galaxy Buds2: Ακουστικά για όλους, με premium ήχο και άνετη εφαρμογή

Τα Galaxy Buds2 συμπληρώνουν τη σειρά Galaxy Z. Είναι σχεδιασμένα για άνετη εφαρμογή, φοριούνται όλη μέρα και προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου. Τα Galaxy Buds2, η καινούργια προσθήκη στη σειρά Galaxy Buds, προστίθενται στις υπάρχουσες συσκευές, Galaxy Buds Live και Galaxy Buds Pro, παρέχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές. Μέρος του οικοσυστήματος Galaxy, τα Galaxy Buds2 αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο για τα Galaxy smartphone, tablet ή smartwatch.

Buds2

 

Τα Galaxy Buds2, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες είτε πρόκειται για ακρόαση μουσικής είτε για συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη. Τα δυναμικά αμφίδρομα ηχεία προσφέρουν ευκρινείς υψηλές νότες και βαθύ μπάσο, ενώ η λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου μειώνει τον ανεπιθύμητο εξωτερικό θόρυβο. Όταν ο χρήστης θέλει να ακούει το περιβάλλον του, μπορεί να συντονιστεί με αυτό μέσω τριών ρυθμίσεων επιπέδων ήχου[19]. Πλέον, η φωνή του θα είναι ακόμη πιο ευκρινής στις κλήσεις, χάρη σε μια νέα λύση που βασίζεται σε μηχανική εκμάθηση και απομονώνει, φιλτράροντας στο παρασκήνιο, μια πληθώρα ήχων που αποσπούν την προσοχή.

Τα Galaxy Buds2 είναι τα πιο μικρά και ελαφριά ακουστικά της Samsung, μέχρι στιγμής, που διαθέτουν εμβληματικό, κυρτό σχήμα για να παρέχουν ακόμη καλύτερη ποιότητα ήχου. Για ακόμη καλύτερη εφαρμογή, η εταιρεία έχει αναπτύξει το «Earbud fit test» στην εφαρμογή για Galaxy Wearable. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα[20]: Graphite, White, Olive και Lavender.

Διαθεσιμότητα

Τα Galaxy Z Fold3, Z Flip3 θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από σήμερα, 11 Αυγούστου, ενώ θα κυκλοφορήσουν στις 27 Αυγούστου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για προπαραγγελίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://shop.samsung.com/gr/galaxy-august2021 .

Τα  Galaxy Buds2 κυκλοφορούν σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 27 Αυγούστου.

Galaxy Z Fold3 5G Προϊοντικές Προδιαγραφές
Οθόνη Κύρια οθόνη 7,6-ιντσών QXGA+ Dynamic AMOLED 2X Display (22.5:18) Infinity Flex Display (2208 x 1768), 374ppi, 120Hz προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης
* Μετρημένη διαγώνια, το μέγεθος της κύριας οθόνης του Galaxy Z Fold3 5G είναι 7,6″ στο πλήρες ορθογώνιο και 7,4″ με τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών.
Οθόνη στο εξωτερικό μέρος 6,2-ιντσών HD+ Dynamic AMOLED 2X Display (24.5:9), 2268 x 832, 387ppi, 120Hz προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης
* Μετρημένη διαγώνια, το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης του Galaxy Z Fold3 5G είναι 6,2″ σε πλήρες ορθογώνιο και 6,1″ που αντιστοιχεί στις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
Διαστάσεις & Βάρος Διπλωμένο 67.1 x 158.2 x 16.0χιλ (Hinge) ~ 14.4χιλ(Sagging)
Αναδιπλούμενο 128.1 x 158.2 x 6.4χιλ
Βάρος 271γρ
Κάμερα Κάμερα στο εξωτερικό μέρος 10MP Selfie Camera : F2.2, Pixel size: 1.22μm, FOV: 80˚
Κάμερα κάτω από την οθόνη 4MP κάμερα κάτω από την οθόνη: F1.8, Pixel size: 2.0μm, FOV: 80˚
Τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος 12MP Ultra Wide Camera: F2.2, Pixel size: 1.12μm, FOV: 123˚

12MP Wide-angle Camera: Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Pixel size: 1.8μm, FOV: 83˚
12MP κάμερα τηλεφακού: PDAF, F2.4, OIS, Pixel size: 1.0μm, FOV: 45˚

Εξαιρετικά καθαρό γυαλί με Corning® Gorilla® Glass με DX
Dual OIS, 0.5x εξωτερικό κι 2x εσωτερικό οπτικό ζουμ, μέχρι και 10x ψηφιακό ζουμ, HDR10+ καταγραφή, Tracking AF

AP 5nm 64-bit οκταπύρηνος επεξεργαστής

※ 2.84GHz (Μέγιστη ταχύτητα ρολογιού) + 2.4 GHz + 1.8 GHz

Μνήμη 12GB RAM με 512GB εσωτερική αποθήκευση (UFS3.1)

12GB RAM με 256GB εσωτερική αποθήκευση (UFS3.1)

* Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Ο πραγματικός χώρος αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο, το μέγεθος και τη μορφή αρχείου.
Μπαταρία 4,400mAh (τυπική τιμή) διπλή μπαταρία*
* Τυπική τιμή που δοκιμάστηκε υπό εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Η τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταριών που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4275mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Φόρτιση Ταχεία φόρτιση συμβατή ενσύρματα και ασύρματα *
Wireless PowerShare** 

Ταχεία φόρτιση 25W

Ταχεία ασύρματη φόρτιση 10W

Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 4.5W

* Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC, ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC και PMA

**Το Wireless PowerShare περιορίζεται σε Samsung smartphones ή άλλων κατασκευαστών με ασύρματη φόρτιση WPC Qi, όπως η σειρά Galaxy S21, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note10, Note10+, Galaxy S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, και wearables όπως τα Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, και Galaxy Buds. Μπορεί να μην λειτουργεί με ορισμένα αξεσουάρ, καλύμματα ή συσκευές άλλων εταιριών. Μπορεί να επηρεάσει τη λήψη κλήσεων ή τις υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου.

Ανθετικότητα στο νερό IPX8
* Το IPX8 βασίζεται στις συνθήκες δοκιμής για βύθιση έως 1,5 μέτρα γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό στη σκόνη.
OS Android 11
Δίκτυο [LTE]*: Ενισχυμένο 4X4 MIMO, 7CA, LAA, LTE Cat.20
[5G]**: Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave
* Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.

** Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.

Συνδεσιμότητα [Wi-Fi 6E] 802.11 a/b/g/n/ac/ax HE160 MIMO, 1024QAM

[Bluetooth] Bluetooth® v 5.2 (LE up to 2Mbps), USB Type-C, NFC, Τοποθεσία (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

[Ultra Wide Band]

* Η κάλυψη Galileo και BeiDou μπορεί να είναι περιορισμένη. Το BeiDou ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο για ορισμένες χώρες.
SIM κάρτα Μία eSIM και δύο Nano SIM
* Η κάρτα SIM πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.
** Η διαθεσιμότητα eSIM ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση λογισμικού, την περιοχή και τον πάροχο. Συνιστάται ο έλεγχος με τον πάροχο, εάν το πρόγραμμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζει eSIM.
Πληρωμή Samsung Pay

Πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες: υποστηρίζει MST και/ή NFC
Κάρτες μέλους, Δωροκάρτες, Κάρτες μεταφοράς, Υπηρεσία πόντων ανταμοιβής

* Διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες. Οι λύσεις πληρωμής και οι διαθέσιμες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και τους παρόχους υπηρεσιών.
Αισθητήρες Χωρητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο πλάι), Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, γυροσκόπιο, γεωμαγνητικός αισθητήρας, αισθητήρας περιβάλλοντος χώρου, αισθητήρας εγγύτητας, αισθητήρας φωτός
Αυθεντικοποίηση Τύπος κλειδώματος: μοτίβο, PIN, κωδικός πρόσβασης

Τύπος βιομετρικού κλειδώματος: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων*, Αναγνώριση προσώπου

* Το Galaxy Z Fold3 5G διαθέτει χωρητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι.
Ήχος Stereo ηχεία

Surround ήχος με τεχνολογία Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus συμπεριλαμβάνεται.)
UHQ 32-bit &DSD64/128 υποστήριξη*, PCM: μέχρι και 32 bits, DSD: DSD64/128

Μορφή αναπαραγωγής ήχου: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

* Η αναπαραγωγή DSD64 και DSD128 μπορεί να περιοριστεί ανάλογα με τη μορφή αρχείου.
Βίντεο Μορφή αναπαραγωγής βίντεο: MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM
TV σύνδεσηΑσύρματα: Smart View (κατοπτρισμός οθόνης 1080p στα 30fps) / Ενσύρματα: υποστηρίζει Display Port μέσω USB type-C. Υποστηρίζει έξοδο βίντεο κατά τη σύνδεση μέσω προσαρμογέα HDMI. (DisplayPort 4K UHD στα 60 fps)
Ασφάλεια Πλατφόρμα Knox: παρακολούθηση και προστασία σε πραγματικό χρόνο.
Πρόληψη ιών, κακόβουλων προγραμμάτων.Ασφαλής φάκελος: ένας ασφαλής χώρος στη συσκευή για απομόνωση και προστασία περιεχομένου, όπως εφαρμογές, φωτογραφίες, ταινίες και ιδιωτικά αρχεία.
* Οι πάροχοι λύσεων πρόληψης ιών και κακόβουλου λογισμικού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.
Χρώματα Phantom Black, Phantom Green, Phantom Silver
Στη συσκευασία Galaxy Z Fold3 5G, Data Cable, Ejection Pin, Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
* Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να μην είναι διαθέσιμα ανάλογα με το μοντέλο και την περιοχή. Το χρώμα της συσκευασίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το χρώμα της συσκευής.
Φωτεινότητα HBM: (Κύρια οθόνη) 900nits (Cover Screen) 1000nits

Peak: (Κύρια οθόνη) 1200nits (Cover Screen) 1500nits

 
Galaxy Z Flip3 5G Προϊοντικές Προδιαγραφές
Οθόνη Κύρια οθόνη 6.7-ιντσών FHD+ Dynamic AMOLED 2X Display(22:9) Infinity Flex Display

2640 x 1080

425ppi

120Hz προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης

* Μετρημένη διαγώνια, το μέγεθος της κύριας οθόνης του Galaxy Z Flip3 5G είναι 6,7″ στο πλήρες ορθογώνιο και 6,6″ με τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
Οθόνη στο εξωτερικό μέρος 1.9-ιντσών Super AMOLED Display

260 x 512

302ppi

* Μετρημένη διαγώνια, το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης του Galaxy Z Flip3 5G είναι 1,9″ στο πλήρες ορθογώνιο και 1,8″ με τις στρογγυλεμένες γωνίες. η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών.
Διαστάσεις & Βάρος Διπλωμένο 72.2 x 86.4 x 17.1χιλ (Hinge) – 15.9χιλ (Sagging)
Αναδιπλούμενο 72.2 x 166.0 x 6.9χιλ
* Το πάχος του Galaxy Z Flip3 5G όταν ξεδιπλώνεται δεν περιλαμβάνει το πλαίσιο της κύριας οθόνης.
Βάρος 183γρ
Κάμερα Μπροστινή κάμερα 10MP Selfie Camera: F2.4, Pixel size: 1.22μm, FOV: 80˚
Διπλή κάμερα στο πίσω μέρος 12MP Ultra Wide Camera: F2.2, Pixel size: 1.12μm, FOV: 123˚
12MP Wide-angle Camera: Dual Pixel AF, OIS, F1.8

Pixel size: 1.4μm, FOV: 78˚

Εξαιρετικά καθαρό γυαλί με Corning® Gorilla® Glass με DX

Μέχρι και 10x ψηφιακό ζουμ, HDR10+ καταγραφή, Tracking AF

AP 5nm 64-bit Οκταπύρηνος επεξεργαστής

※ 2.84GHz (Μέγιστη ταχύτητα ρολογιού) + 2.4 GHz + 1.8 GHz

Μνήμη 8GB RAM με 256GB εσωτερική αποθήκευση (UFS 3.1)

8GB RAM με 128GB εσωτερική αποθήκευση (UFS 3.1)

* Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Ο πραγματικός χώρος αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο, το μέγεθος και τη μορφή αρχείου.
Μπαταρία 3,300 mAh (τυπική τιμή) διπλή μπαταρία
* Τυπική τιμή που δοκιμάστηκε υπό εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Η τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταριών που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 3203mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Φόρτιση Ταχεία φόρτιση συμβατή ενσύρματα και ασύρματα*

Wireless PowerShare**

 

Ταχεία φόρτιση 15W

Ταχεία ασύρματη φόρτιση 10W

Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 4.5W

* Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC, ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC και PMA

**Το Wireless PowerShare περιορίζεται σε Samsung smartphones ή άλλων εταιρειών με WPC Qi ασύρματη φόρτιση, όπως η σειρά Galaxy S21, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note10, Note10+, Galaxy S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, και wearables όπως τα Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, και Galaxy Buds. Μπορεί να μην λειτουργεί με ορισμένα αξεσουάρ, καλύμματα ή άλλες επώνυμες συσκευές. Μπορεί να επηρεάσει τη λήψη κλήσεων ή τις υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύο.

Αντοχή στο νερό IPX8
* Το IPX8 βασίζεται στις συνθήκες δοκιμής για βύθιση έως 1,5 μέτρα γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό στη σκόνη.
OS Android 11
Δίκτυο [LTE]*: Ενισχυμένο 4X4 MIMO, 7CA, LAA, LTE Cat.20
[5G]**: Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave
* Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.

** Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.

Συνδεσιμότητα [Wi-Fi] 802.11 a/b/g/n/ac/ax HE80 MIMO, 1024QAM

[Bluetooth] Bluetooth® v 5.1 (LE up to 2Mbps), USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

* Η κάλυψη Galileo και BeiDou μπορεί να είναι περιορισμένη. Το BeiDou ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο για ορισμένες χώρες.
SIM Κάρτα Μία eSIM και μία Nano SIM
*Η κάρτα SIM πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.

** Η διαθεσιμότητα eSIM ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση λογισμικού, την περιοχή και τον πάροχο. Συνιστάται ο έλεγχος με τον πάροχο, εάν το πρόγραμμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζει eSIM.

Πληρωμή Samsung Pay

Πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες: υποστηρίζει MST και/ή NFC
Κάρτες μέλους, Δωροκάρτες, Κάρτες μεταφοράς, Υπηρεσία πόντων ανταμοιβής

* Διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες. Οι λύσεις πληρωμών και οι διαθέσιμες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και τους παρόχους υπηρεσιών.
Αισθητήρες Χωρητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο πλάι), Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, γυροσκόπιο, γεωμαγνητικός αισθητήρας, αισθητήρας περιβάλλοντος χώρου, αισθητήρας εγγύτητας, αισθητήρας φωτός
Αυθεντικοποίηση Τύπος κλειδώματος: μοτίβο, PIN, κωδικός πρόσβασης

Τύπος βιομετρικού κλειδώματος: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, Αναγνώριση προσώπου

* Η αναγνώριση προσώπου είναι διαθέσιμη μόνο όταν η συσκευή είναι αναδιπλωμένη, μέσω της μπροστινής κάμερας.
Ήχος Stereo ηχεία

Surround ήχος με Dolby Atmos τεχνολογία (Dolby Digital, Dolby Digital Plus συμπεριλαμβάνεται.)
UHQ 32-bit &DSD64/128 support*, PCM: Up to 32 bits, DSD: DSD64/128

 

Μορφή αναπαραγωγής ήχου: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

 

Bluetooth

Διπλός ήχος: συνδέστε δύο συσκευές Bluetooth στο Galaxy Z Flip3 για ταυτόχρονη αναπαραγωγή ήχου μέσω των δύο συσκευών.

 

Scalable Codec: Βελτιωμένη σύνδεση Bluetooth υπό παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων περιβάλλοντος.

 

Καταγραφή

Η ποιότητα καταγραφής βελτιώνεται με το High AOP Mic που ελαχιστοποιεί τις παραμορφώσεις σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

* Η αναπαραγωγή DSD64 και DSD128 μπορεί να περιοριστεί ανάλογα με τη μορφή αρχείου.

* Οι δύο συνδεδεμένες συσκευές ενδέχεται να παρουσιάζουν μια μικρή διαφορά στην έξοδο ήχου.

* Διατίθεται μόνο για ορισμένα αξεσουάρ κατασκευασμένα από τη Samsung και την AKG.

*AOP: Acoustic Overload Point

Βίντεο Μορφή αναπαραγωγής βίντεο: MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM

TV σύνδεση

Ασύρματα: Smart View (κατοπτρισμός οθόνης 1080p στα 30fps)

Ασφάλεια Knox πλατφόρμα: παρακολούθηση και προστασία σε πραγματικό χρόνο.

Πρόληψη ιών, κακόβουλων προγραμμάτων.

Ασφαλής φάκελος: ένας ασφαλής χώρος στη συσκευή για απομόνωση και προστασία περιεχομένου, όπως εφαρμογές, φωτογραφίες, ταινίες και ιδιωτικά αρχεία.

* Οι πάροχοι λύσεων πρόληψης ιών και κακόβουλου λογισμικού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.
Χρώματα Cream, Green, Lavender, Phantom Black

[Samsung.com Exclusive Color] Gray, White, Pink

Στη συσκευασία Galaxy Z Flip3 5G, Data Cable, Ejection Pin, Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
* Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να μην είναι διαθέσιμα ανάλογα με το μοντέλο και την περιοχή. Το χρώμα της συσκευασίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το χρώμα της συσκευής.
Φωτεινότητα HBM: (Κύρια οθόνη) 900nits (εξωτερική οθόνη) 935nits

Μέγιστη: (Κύρια οθόνη) 1200nits

 

 

Galaxy Buds2 Προϊοντικές Προδιαγραφές
Διαστάσεις & Βάρος Earbud: 17.0(W) x 20.9(H) x 21.1(D) χιλ, 5.0γρ

Θήκη φόρτισης: 50(W) x 27.8(H) x 50.2(D) χιλ, 41.2γρ

Ηχείο 2-οδών (Woofer + Tweeter)
Μικρόφωνο 3 μικρόφωνα (2 εξωτερικά + 1 εσωτερικό) + Voice Pickup Unit
Μπαταρία Χωρητικότητα Earbuds: 61mAh (τυπική τιμή)

Θήκη φόρτισης: 472mAh (τυπική τιμή)

*Τυπική τιμή που δοκιμάστηκε υπό εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Η τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταριών που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960.
Χρόνος αναπαραγωγής Μέχρι και 5 ώρες / σύνολο μέχρι και 20 ώρες (ANC ενεργοποιημένο)

Μέχρι και 7.5 ώρες / σύνολο μέχρι και 29 ώρες (ANC απενεργοποιημένο)

* Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει και να εξαρτάται από τις συνθήκες χρήσης, όπως οι ρυθμίσεις λειτουργίας, ο τύπος αρχείου αναπαραγωγής και η ισχύς του σήματος Bluetooth®..
Talk Time Μέχρι και 3.5 ώρες / σύνολο μέχρι και 13ώρες (ANC ενεργοποιημένο)

Μέχρι και 3.5 ώρες / σύνολο μέχρι και 14ώρες (ANC απενεργοποιημένο)

* Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει και να εξαρτάται από τις συνθήκες χρήσης, όπως οι ρυθμίσεις λειτουργίας, ο τύπος αρχείου αναπαραγωγής και η ισχύς του σήματος Bluetooth®..
Φόρτιση 1-ώρα χρόνος αναπαραγωγής / 5-λεπτά ταχείας φόρτισης

Qi- πιστοποιημένη ασύρματη φόρτιση

* Ο χρόνος φόρτισης βασίζεται στο ότι η μπαταρία των ακουστικών είναι λιγότερο από 30% όταν αρχίζουν να φορτίζονται. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ο χρόνος φόρτισης ενδέχεται να διαφέρουν και να εξαρτώνται από παράγοντες όπως οι συνθήκες χρήσης και ο αριθμός φορτίσεων. Μετρημένη σε κατάσταση απενεργοποιημένης ακύρωσης θορύβου ενεργού κατά τον χρόνο αναπαραγωγής.
Συνδεσιμότητα Bluetooth® 5.2

Codec: Scalable (Samsung proprietary), AAC, SBC

Αισθητήρες Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκόπιο, Εγγύτητας, Περιβάλλοντος Χώρου, Αφής, VPU (Voice Pickup Unit)
Χρώματα Graphite, White, Olive, Lavender
* Τα διαθέσιμα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το σημείο πώλησης.
Στη συσκευασία Earbuds, Θήκη φόρτισης, Eartips, Καλώδιο φόρτισης, Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

 

* Όλες οι προδιαγραφές και οι περιγραφές που παρέχονται εδώ ενδέχεται να διαφέρουν από τις πραγματικές προδιαγραφές και περιγραφές του προϊόντος. Η Samsung διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές σε αυτήν τη σελίδα και τα περιεχόμενα εδώ, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, της λειτουργικότητας, των δυνατοτήτων, των προδιαγραφών, του GUI, των εικόνων, του βίντεο, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, της απόδοσης, της διαθεσιμότητα, των δυνατοτήτων και οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας προϊόντος, χωρίς προειδοποίηση.

 

[1] Μετρημένη διαγώνια, η κύρια οθόνη του Z Fold3 είναι 7,6” στο πλήρες ορθογώνιο και 7,4” όταν λαμβάνονται υπόψη οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή με δυνατότητα προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών.
[2] Το S Pen πωλείται ξεχωριστά. Μόνο η κύρια οθόνη του Z Fold3 λειτουργεί με το S Pen. Συμβατό με το S Pen Fold Edition και το S Pen Pro. Όλα τα υπόλοιπα μοντέλα του S Pen ή άλλα στυλό που δεν είναι  σχεδιασμένα για το Z Fold3 (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν κατασκευαστεί από άλλες εταιρίες) ενδέχεται να βλάψουν την οθόνη.
[3] Σε σύγκριση με το Galaxy Z Flip.
[4] Το IPX8 βασίζεται σε συνθήκες δοκιμής  βύθισης μέχρι και σε 1,5 μέτρο γλυκού νερού μέχρι και για 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό στη σκόνη.
[5] Polyethylene terephthalate
[6] Βάσει εσωτερικών δοκιμών. Η σύγκριση έγινε με το Galaxy Z Fold2.
[7] Η λειτουργία Flex υποστηρίζεται για γωνίες μεταξύ 75° και 115°. Ενδεχομένως να υπάρχουν δυσκολίες στη διατήρηση της λειτουργίας Flex εν κινήσει, λόγω κραδασμών. Συνιστάται η χρήση του τηλεφώνου σε λειτουργία Flex να γίνεται από σταθερή θέση.
[8] Αυτά τα αποτελέσματα πιστοποιούνται από το Bureau Veritas, τον παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες δοκιμών, επιθεώρησης και πιστοποίησης.
[9] Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση δικτύου 5G, διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές. Συνιστάται ο έλεγχος με τον πάροχο για διαθεσιμότητα και λεπτομέρειες. Οι ταχύτητες λήψης και ροής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο περιεχομένου, τη σύνδεση διακομιστή και άλλους παράγοντες.
[10] Σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold2.
[11] Σύμφωνα με εσωτερικές δοκιμές και μετρήσεις της οθόνης.
[12] Το Multi Active Window λειτουργεί με επιλεγμένες εφαρμογές. Οι συμβατές εφαρμογές αυξάνονται μέσω συνεργασιών με προγραμματιστές τρίτων μερών.
[13] Απαιτείται εγκατάσταση του Labs στη Samsung Galaxy συσκευή.
[14] Τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά.
[15] Σε σύγκριση με το Galaxy Z Flip
[16] Διαθέσιμο μόνο στην κύρια οθόνη.
[17] Απαιτείται εγκατάσταση του Labs στη συσκευή Samsung Galaxy.
[18] www.developer.samsung.com/remote-test-lab
[19]Οι λειτουργίες όπως η ενεργή ακύρωση θορύβου και ο ήχος περιβάλλοντος απαιτούν σύνδεση Bluetooth®. Οι προηγμένες ρυθμίσεις και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της έντασης ήχου περιβάλλοντος, ενεργοποιούνται μέσω της εφαρμογής Galaxy Wearable στο Android και της εφαρμογής Galaxy Buds PC στα Window. Η εφαρμογή Galaxy Wearable στο Android απαιτεί Android 7.0 ή νεότερη έκδοση και μνήμη 1.5 GB RAM ή παραπάνω, διαθέσιμη  μέσω του Galaxy Store ή του Google Play Store. Η εφαρμογή Galaxy Buds PC απαιτεί έκδοση Window 10 ή νεότερη, διαθέσιμη μέσω του Microsoft App Store.
[20]  Τα διαθέσιμα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το σημείο πώλησης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.