XBLOG logo @2x

Η Philips παρουσιάζει την νέα οθόνη Philips 498P9Z

Για να συμβαδίζουν με τους γρήγορους ρυθμούς του σημερινού περιβάλλοντος εργασίας, οι επαγγελματίες, χρειάζονται αποτελεσματικούς τρόπους για να χειρίζονται καθημερινές εργασίες – και μια πλήρως λειτουργική οθόνη μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Για να καλυφθούν οι ανάγκες των επαγγελματιών, όπως π.χ. αυτές των οικονομικών συμβούλων, των γραφιστών, των αρχιτεκτόνων, των προγραμματιστών και οποιουδήποτε άλλου χρήστη που αισθάνεται την ανάγκη για περισσότερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας για καλύτερη προβολή σε όλες τις εφαρμογές, έρχεται η νέα, υπερσύγχρονη οθόνη Philips 498P9Z, 49’’ με αναλογία 32:9, (με διάμετρο 48,8″ / 124 εκ) για υποστήριξη. Αυτή η βραβευμένη οθόνη διαθέτει ένα αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας καμπυλωτό VA panel, με ρυθμό ανανέωσης 165Hz και adaptive sync για άνετη προβολή όλη την ημέρα, είτε για εργασία είτε για ψυχαγωγία.

Διευρύνετε τους ορίζοντες σας

Αυτή η 32:9 SuperWide οθόνη 49’’, με ανάλυση 5120 x 1440, έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το στήσιμο πολλαπλών οθονών για μια πραγματικά ευρεία θέαση. Μοιάζει σαν να έχετε δύο οθόνες QuadHD 27’’ με αναλογία 16:9 δίπλα-δίπλα. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας θα εκπλαγεί από τον επιπλέον χώρο θέασης που προσφέρει μια οθόνη 49’’: τα υπολογιστικά φύλλα γίνονται πλήρως ορατά, ενώ οι δημιουργοί βίντεο και οι προγραμματιστές μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα τις προεπισκοπήσεις και τα χρονοδιαγράμματα. Η 1800r καμπύλη της οθόνης εξασφαλίζει μια πιο καθηλωτική και άνετη εμπειρία, αντικατοπτρίζοντας το φυσικό οπτικό πεδίο και μειώνοντας το έντονο φως και την παραμόρφωση. Αρχιτέκτονες, γραφίστες, δημιουργοί βίντεο, προγραμματιστές και όσοι εργάζονται στα οικονομικά χρειάζονται χώρο που επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών εφαρμογών, υποστηρίζοντας τη δημιουργικότητά τους και ενισχύοντας την παραγωγικότητά τους. Και αυτή η οθόνη είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει οποιονδήποτε χρήστη.

Κορυφαία γραφικά ξεκούραστα για τα μάτια

Το πιστοποιητικό VESA DisplayHDR 400 προσφέρει ένα σημαντικό βήμα από τις κανονικές οθόνες SDR, παράγοντας εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα. Η πληρέστερη παλέτα με πλούσια νέα χρώματα είναι απολαυστική, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 165Hz και η τεχνολογία Adaptive-Sync προσφέρουν ομαλή δράση χωρίς κόπο. Όλα τα μέσα που εμφανίζονται στην οθόνη είναι ενισχυμένα και φτιαγμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ η οθόνη μπορεί επίσης εύκολα να υποστηρίξει casual gaming sessions.

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες και χρήστες που βρίσκονται πολλές ώρες στην οθόνη τους, οι εικόνες και τα γραφικά είναι ξεκούραστα για τα μάτια τους. Η αντιθαμβωτική και χαμηλή αντανάκλαση οθόνης, κάνει τις εικόνες  κρυστάλλινες με καθαρό χρώμα και εξαιρετική ευκρίνεια. Τεχνολογίες φροντίδας ματιών όπως η λειτουργία FlickerFree, EasyRead και LowBlue συνδυάζονται για μια πιο άνετη εμπειρία προβολής, φιλτράροντας τις επιβλαβείς εκπομπές μπλε φωτός και μειώνοντας το τρεμόπαιγμα.

Σχεδιασμένη για multitasking

Ένας τόσο μεγάλος χώρος είναι ιδανικός για πολλαπλές εργασίες. Η αναλογία και το μέγεθος της οθόνης επιτρέπουν στους χρήστες να ανοίγουν πολλές εφαρμογές και έγγραφα ταυτόχρονα, χωρίς να μπερδεύουν τα ανοιχτά αρχεία: τα chat, τα email, τα βίντεο και τα φύλλα δεδομένων βρίσκουν τη θέση τους στις οθόνες 49’’.  Αλλά και για τις πιο ακραίες ρυθμίσεις και πολλαπλές εργασίες, υπάρχει επίσης η τεχνολογία MultiView και ενσωματωμένο KVM switch. Το MultiView επιτρέπει την ενεργή διπλή σύνδεση και προβολή, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλές συσκευές όπως έναν υπολογιστή και ένα laptop, ενώ με το MultiClient Integrated KVM switch, οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν δύο ξεχωριστούς υπολογιστές με μία ρύθμιση οθόνης-πληκτρολογίου-ποντικιού, με εύκολη εναλλαγή μεταξύ των πηγών. Για άνετη και εύκολη χρήση, αυτό το μοντέλο διαθέτει ποικίλες και πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας, με έξυπνη διαχείριση καλωδίων για να διατηρούνται οι χώροι εργασίας καθαροί και οργανωμένοι. Οι επιχειρήσεις επίσης μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση μιας τόσο μεγάλης οθόνης με παρόμοια χαρακτηριστικά σε σταθμούς εργασίας που έχουν σχεδιαστεί για συνεργασία, εξοπλίζοντας τους εργαζόμενους με μία μόνο αλλά αρκετά μεγάλη οθόνη.

Η Philips 498P9Z θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο 2021 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής τών 1149 .

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.