XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει νέα sound bars με εξαιρετικό ήχο

Η LG παρουσιάζει τα νέα sound bars SL9Y, SL8Y, SL7YF, SL5Y και SL4Y, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ήχου και κομψό design. Κάθε μοντέλο έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, τα LG Sound Bars SL9Y και SL8Y προσφέρουν τρισδιάστατο, καθηλωτικό ήχο, καθώς πληρούν τα πρότυπα Dolby Atmos και DTS:X. Το μοντέλο SL9Y, χάρη στην προσαρμοστική σχεδίαση του, με τις δύο επιλογές τοποθέτησης, υποστηρίζει Dolby Atmos 4.1.2 καναλιών με «up-firing» ηχείο όταν τοποθετείται σε βάση και Dolby Atmos 4.1.(2) καναλιών με «down-firing» ηχείο, για επιτοίχια τοποθέτηση. Αξιοσημείωτο είναι ότι το SL9Y ξεχώρισε στα Red Dot Design Awards 2019 και στην CES 2019 έλαβε το βραβείο Best of Innovation. Το Sound Bar SL8Y υποστηρίζει ισχύ 440 W, 3.1.2 ch Dolby Atmos με ένα «up-firing» ηχείο. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος από την Meridian, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα ήχου. 

Με τα μοντέλα SL7YF και SL5Y οι χρήστες απολαμβάνουν συναρπαστικό ήχο, χάρη στην τεχνολογία DTS Virtual:X, σε συνδυασμό με τα τρία μπροστινά ηχεία και ένα subwoofer. Παράλληλα, το LG Sound Bar SL4Y, προσφέρει καθαρό ήχο χωρίς παραμορφώσεις, χάρη στο woofer από ανθρακονήματα. Ακόμη, διαθέτει ασύρματο Subwoofer, το οποίο τοποθετείται εύκολα και αποδίδει επιπλέον ισχύ 200 W, ενώ το Adaptive Sound Control, αναγνωρίζει το περιεχόμενο και ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία ήχου για να δημιουργήσει την ιδανική εμπειρία ακρόασης με αποτέλεσμα η μουσική, οι ταινίες, ακόμα και οι ειδήσεις να έχουν διαφορετικά προφίλ ήχου.

Στο μοντέλο SL9Y, ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει ρυθμό δειγματοληψίας 192 kHz και βάθος 24 bit, ενώ στα υπόλοιπα 96 kHz και βάθος 24 bit αντίστοιχα, τα οποία συμβάλλουν στην πιστότητα του ήχου και σε μια πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης. Ακόμη, με την τεχνολογία HDR 4K pass-through και Dolby Vision στα βίντεο, χωρίς καμία πτώση στην απόδοση, τα Sound Bars SL9Y και SL8Y παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να παίξουν την αγαπημένη τους μουσική μέσω του ενσωματωμένου Chromecast εύκολα και απλά. Ανοίγοντας μια εφαρμογή που υποστηρίζει λειτουργία μετάδοσης, όπως το Spotify και πατώντας το κουμπί μετάδοσης, τα LG Sound Bars θα ανταποκριθούν αμέσως.

Όλα τα παραπάνω Sound Bars έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης με το προαιρετικό SPK8-S. Το ασύρματο πίσω ηχείο προσθέτει δύο κανάλια ήχου, ενισχύοντας το σύστημα κατά 140 W. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες βιώνουν μια προηγμένη και δυνατή εμπειρία ήχου surround. Ακόμη, όλα τα μοντέλα διαθέτουν αρκετές εισόδους και βολικές επιλογές, όπως HDMI, οπτική είσοδο και Bluetooth 2. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν απλά στην LG τηλεόρασή τους μέσω Bluetooth και οπτικής εισόδου 3.
[irp][/irp]

  1. Υποστηρίζεται από τα μοντέλα SL9Y, SL8Y και SL7YF
  2. Το Sound Bar SL7YF, εκτός των υπολοίπων, διαθέτει και την επιλογή του ραδιοφώνου FM
  3. Ισχύει για τα μοντέλα SL4Y, SL5Y, SL7YF

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.