XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει την νέα LG UltraFine™ OLED Pro οθόνη

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα οθόνη UltraFine™ OLED Pro 32EP950-B, που ήρθε για να προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία και κάνοντας την εργασία πιο εύκολη και ευχάριστη.

Χάρη στον υψηλό λόγο αντίθεσης 1.000.000:1 και στα αυτοφωτιζόμενα pixel, απεικονίζονται με ακρίβεια σχεδόν όλα τα χρώματα και το οπτικό περιεχόμενο, όπως το προέβλεψαν οι δημιουργοί, ενώ με την τεχνολογία μείωσης φωτισμού pixel, που προσαρμόζει μεμονωμένα pixel, προσφέρεται η τέλεια αντίθεση. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα βαθμονόμησης εξοπλισμού[1] που ενισχύει την χρωματική ακρίβεια, ώστε να επιτρέπεται η εργασία σε ίδιο χρωματικό περιβάλλον ακόμα και από διαφορετικά PC ή συσκευές.

Οι καινούργιες οθόνες UltraFine™ OLED Pro χαρίζουν πλεονέκτημα και στο μοντάζ ταινιών και βίντεο, καθώς διαθέτουν σήματα HDR, όπως το BT.2100 (πρότυπο εκπομπής για HDR TV) PQ / P3 PQ, που είναι εξειδικευμένες λειτουργίες για μία επαγγελματική δουλειά που θα ξεχωρίσει. Επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα στην αναπαραγωγή των χρωμάτων, η συγκεκριμένη οθόνη χρησιμοποιεί τα πρότυπα του κλάδου DCI-P3 99% (τυπ.) και Adobe RGB 99% (τυπ.)[2], ώστε να αναπαράγονται οι χρωματικές περιοχές πολλαπλών προτύπων και να αναπαρίστανται με ακρίβεια πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα με τις ίδιες αποχρώσεις που χρησιμοποιούν οι σκηνοθέτες ταινιών.

Τέλος, ένα ακόμα χαρακτηριστικό που καθιστά την οθόνη UltraFine™ OLED Pro κατάλληλη για επαγγελματική χρήση, είναι η συμβατότητά της με ποικίλες συσκευές. Διαθέτοντας μία θύρα USB Type-C™ (PD 90 W), δύο DisplayPort, μία USB, μία HDMI και τρεις θύρες USB,  η εκτέλεση πολλαπλών εργασιών γίνεται πιο άνετη.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 0 pixel εγγύηση.

[1]Ο βαθμονομητής δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία (πωλείται χωριστά).
[2]Η γκάμα χρωμάτων του μοντέλου 32EP950 είναι P3 99% (τυπ.) και Adobe RGB 99% (τυπ.). Υποστήριξη της λειτουργίας εικόνας BT.2100 PQ δεν σημαίνει ότι η οθόνη καλύπτει το χρωματικό φάσμα BT.2020.

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.