XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει τα LG Ψυγεία Ντουλάπες

Η LG Electronics (LG) φέρνει καινούρια πνοή στην κουζίνα σας με τη νέα της προωθητική ενέργεια για τα Ψυγεία Ντουλάπες οριζόντιας διάταξης που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες, ενώ συνοδεύονται από ένα μοναδικό δώρο. Συγκεκριμένα, με την αγορά ενός LG Ψυγείου Ντουλάπα οριζόντιας διάταξης από τις 25 Ιουνίου 2021 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν μια ψησταριά κάρβουνου WEBER Compact Kettle 57 εκ., για να απολαύσουν νόστιμα γεύματα.

Τα σύγχρονα LG Ψυγεία Ντουλάπες οριζόντιας διάταξης GML844PZKZGMJ945NS9F και GMX945MC9F δίνουν αμέτρητες επιλογές αποθήκευσης τροφίμων για έξυπνη οργάνωση, όπως ο θάλαμος επιπλέον χώρου για τα μικρά αντικείμενα, το συρόμενο ράφι για ψηλά αντικείμενα και το σύστημα πάγου SpacePlus™ που είναι ενσωματωμένο στην πόρτα του ψυγείου, ώστε να έχετε ελεύθερο ολόκληρο το πάνω ράφι. Επιπλέον, ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία, όπως το DoorCooling+[1], χάρη στο οποίο επιτυγχάνεται έως και 19% πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη παντού, καθώς οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος του ψυγείου βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας.

Παράλληλα, με το Surround Cooling, η ψύξη γίνεται ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα, ώστε τα πάντα να παραμένουν φρέσκα, ενώ χάρη στο FRESH Balancer™ που διατηρεί με ασφάλεια την υγρασία μέσω του κινούμενου διακόπτη, εξασφαλίζεται η βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που έχετε ρυθμίσει. Οι λεπτομέρειες και το ευρύχωρο εσωτερικό δημιουργούν επίσης, μια μοντέρνα και αναβαθμισμένη εμφάνιση, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Ακόμη, η νέα επαναστατική UVnano τεχνολογία που έχει ενσωματωθεί στα μοντέλα GMX945MC9F και  GMJ945NS9F, χρησιμοποιεί τεχνολογία υπεριώδους LED φωτός, για να απολυμαίνει τις εξόδους διανομής νερού κάθε μία ώρα (ή χειροκίνητα οποτεδήποτε), απομακρύνοντας έως και 99,99% των βακτηρίων και των ιών[2].

Τέλος, τα συγκεκριμένα ψυγεία διαθέτουν τον γραμμικό συμπιεστή Inverter της LG που είναι πιο αθόρυβος σε σχέση με έναν συμβατικό, εξοικονομώντας ταυτόχρονα περισσότερη ενέργεια και παρέχοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Ο συμπιεστής  συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών[3].

[1] Με βάση αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του καλαθιού της πόρτας από 32 ℃ σε 7 ℃ μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GF-L613PL) και του DoorCooling+ (GF-L570PL).
[2] Το UVnano (όνομα λειτουργίας: Self Care) εκτιμήθηκε με εργαστηριακές δοκιμές από την TUV το 2020, χρησιμοποιώντας μεθόδους εσωτερικής δοκιμής για τη μέτρηση της μείωσης των E. coli, S. aureus και P. aeruginosa σε δείγματα αποσταγμένου νερού, μετά από έκθεση σε UV LED του προϊόντος για 10 λεπτά κάθε ώρα, για συνολικά 24 ώρες σε κανονική οικιακή χρήση. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη χρήση. Το προϊόν δεν αντιμετωπίζει και δεν θεραπεύει προβλήματα υγείας και δεν εγγυάται ότι το νερό που φιλτράρεται από το προϊόν θα είναι απαλλαγμένο από μολυσματικές ουσίες, όπως μικροβιολογικά σωματίδια, που επηρεάζουν την υγεία των χρηστών. Η ονομασία UVnano είναι μια ένωση των λέξεων UV (υπεριώδες) και nanometer (μονάδα μήκους).
[3] 10ετής εγγύηση για το γραμμικό συμπιεστή Inverter (μόνο εξαρτήματα).

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.