XBLOG logo @2x

Η LG MAGNIT διακρίνεται για το περιεχόμενο της

H σειρά LG MAGNIT Micro Led του τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG), που έχει διακριθεί με τα Reddot Design Award 2020 και IDEA Design Award 2020, απεικονίζει το περιεχόμενο με τόσο εντυπωσιακό και καθηλωτικό τρόπο, που κάνει την κάθε εμπειρία θέασης αξέχαστη.

Η παλέτα χρωμάτων της τεχνολογίας Micro LED αναδεικνύει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία Full Black Coating της LG MAGNIT, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των LED επιφανειών απεικόνισης, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει με ακρίβεια την αντίθεση και τα χρώματα, βοηθώντας παράλληλα στην προστασία των μικροσκοπικών LED pixel από την υγρασία, τη σκόνη και τους εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Gamut Transfer, η απεικόνιση των χρωμάτων είναι ρεαλιστική, ενώ σε συνεργασία με τον επεξεργαστή Alpha 7, ο οποίος αναλύει ‘έξυπνα’ το περιεχόμενο και την πηγή προσφέρει αυτόματα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από τον εκλεπτυσμένο και κομψό σχεδιασμό της, η LG MAGNIT, μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης και καλωδίωσης χρησιμοποιώντας ελάχιστα καλώδια στο πίσω μέρος της οθόνης για τη σύνδεση των cabinets με το LED system controller και το δίκτυο τροφοδοσίας. Επιπλέον, είναι συμβατή με τη λύση SuperSign CMS της LG, που αποτελεί την “all-in-one” λύση διαχείρισης περιεχομένου για την επεξεργασία, τον προγραμματισμό και τη διανομή περιεχομένου. Οι διαχειριστές μπορούν να χειρίζονται τις επαγγελματικές οθόνες της LG, συμπεριλαμβανομένης της LG MAGNIT, όλες μαζί ταυτόχρονα, για πιο συστηματική και αποτελεσματική διαχείριση.

Τέλος, η συντήρησή της γίνεται εύκολα και γρήγορα με την προαιρετική υπηρεσία ConnectedCare[1], μια υπηρεσία στο Cloud που παρέχεται από την LG. Η διαχείριση εξ αποστάσεως των οθονών στον χώρο εργασίας, η διάγνωση σφαλμάτων και οι υπηρεσίες τηλεχειρισμού, συμβάλλουν στην απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

[1] Το ConnectedCare είναι η επωνυμία της υπηρεσίας LG Signage365Care. Η διαθεσιμότητα διαφέρει ανά περιοχή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.