XBLOG logo @2x

Η Creative παρουσιάζει τα ακουστικά Aurvana Trio LS και Outlier Air V3

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Creative Aurvana Trio LS και Creative Outlier Air V3, της τελευταίας προσθήκης στη δημοφιλή σειρά ακουστικών Aurvana και true wireless in-ear ακουστικών αντίστοιχα. Τα Creative Aurvana Trio LS είναι ένα υψηλής ποιότητας ακουστικό ψείρα με νέο και «έξυπνο» σχεδιασμό single-driver, που ξεπερνά τις προσδοκίες που δημιουργεί το βάρος του για να προσφέρει καθαρή απόδοση ήχου με σαφέστερα υψηλά και βαθύτερα μπάσα σε σύγκριση με άλλα αναλογικά ακουστικά.

Από την άλλη, τα Creative Outlier Air V3 επανασχεδιασμένα με πιο κομψό και με καλύτερη εφαρμογή design, τα ανθεκτικά στον ιδρώτα ακουστικά είναι ελαφρύτερα παρότι διαθέτουν σημαντικές βελτιώσεις από τον προκάτοχό τους – όπως, καλύτερης ποιότητας ήχο και διάρκεια ζωής της μπαταρίας,  ambient noise control, Bluetooth  5. 2  συνδεσιμότητα, μικρόφωνα quad και ασύρματη φόρτιση. Πάνω απ’ όλα όμως, τα Outlier Air V3 έρχονται με τη νέα εφαρμογή Creative, που προσφέρει στους χρήστες με τις λειτουργίες του, ένα υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης.

Εικόνα1
Τα Creative Outlier Air V3 aανεβάζουν ακόμα μια φορά τον πήχη και αυτή τη φορά εμφανίζονται με ένα midnight metallic green look

Απόλυτος ήχος, ακριβώς όπως σας αρέσει

Τα Creative Outlier Air V3 έχουν προχωρήσει πολύ στη βελτίωση της ποιότητας του ήχου, με ολοκαίνουργιους 6mm bio-cellulose οδηγούς να τροφοδοτούν τον ήχο με λεπτομερή υψηλά επίπεδα, καλά ισορροπημένα  μεσαία  και  καθηλωτικά μπάσα – ιδανικά  για να διατηρούν οι χρήστες τον ρυθμό τους κατά την ρουτίνα της προπόνησης τους. Στα θετικά συνυπολογίζονται τα νέα χαρακτηριστικά Ambient Mode και Active Noise Reduction –  μέσω της εφαρμογής Creative  για κινητά, οι χρήστες έχουν τον πλήρη έλεγχο είτε θέλουν να βυθιστούν πλήρως στη μουσική τους, να αποκλείσουν τους γύρω θορύβους κατά τη διάρκεια σημαντικών κλήσεων, είτε θέλουν να έχουν σαφή επαφή με το περιβάλλον όταν κάνουν τζόκινγκ. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης  ένα ευρύ φάσμα προσαρμογών μέσω equalizer, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τροποποιήσουν τον ήχο ανάλογα με τη διάθεση τους – είτε για να τονώσουν με μπάσο μια εξαντλητική προπόνηση είτε για να δώσουν τόνο σε μια βραδιά χαλάρωσης.

 

Τα χειριστήρια αφής στα ακουστικά ανταποκρίνονται άμεσα στις εντολές μέσω αγγίγματος, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών στην εφαρμογή, έτσι ώστε κάθε Outlier Air V3 να εκπροσωπεί πραγματικά τον χρήστη του.

 

Φόρτιση που σχεδόν  δεν χρειάζεται

Ο απόλυτος ήχος δεν σημαίνει απλά τίποτα για τους χρήστες αν δεν έχει διάρκεια. Τα Creative Outlier Air V3 διατηρούν το σήμα κατατεθέν της σειράς που δεν είναι άλλο από τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με έως και 10 ώρες ανά φόρτιση και 40 ώρες συνολικά – καθιστώντας τα έναν εξαιρετικό σύντροφο για Netflix binge κατά τη διάρκεια  μεγάλων  ταξιδιών ή ενός μουσικού μαραθωνίου που συνοδεύει μια μεγάλης διάρκειας ποδηλατική διαδρομή.

 

Η ποιότητα κλήσης στα Creative Outlier Air V3 έχει επίσης βελτιωθεί, με τετράγωνα μικρόφωνα (δύο σε κάθε ακουστικό) που επιτρέπουν καλύτερη φωνητική παραλαβή και μείωση θορύβου στο υπόβαθρο, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν πλήρως  μεγάλες κλήσεις όπου και αν βρίσκονται.

 

Η προσαρμογή στο αυτί των Outlier Air V3 παραμένει κορυφαία -τα  ακουστικά έρχονται με διαφορετικά μαλακά μεγέθη άκρων σιλικόνης που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με διαφορετικά σχήματα αυτιού, για να επιτύχουν τη βέλτιστη εφαρμογή για μέγιστη άνεση. Είναι επίσης ελαφρύτερο από ποτέ, ζυγίζει μόλις 5.2g.

 

Ολογραφικός ήχος – Δοκιμάστε τον!

Τα Creative Outlier Air V3  υποστηρίζουν την τεχνολογία Super X-Fi  μέσω μιας της READY*  – δωρεάν έκδοσης προεπισκόπησης αυτής, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω του Creative app.

Οι χρήστες μπορούν  να απολαύουν ακουστικά με τεχνολογία Super X-Fi holography, η οποία  αναδημιουργεί ένα σύστημα πολλαπλών ηχείων στο περιεχόμενο των τηλεφώνων τους.

*Το Super X-Fi READY δεν υποστηρίζει περιεχόμενο συνεχούς ροής όπως YouTube, Spotify κ.λπ. Για την πλήρη εμπειρία, οι χρήστες θα πρέπει να εξετάσουν προϊόντα όπως το SXFI AIR GAMER, το SXFI TRIO ή άλλα προϊόντα Super X-Fi.

 

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα Creative Outlier Air V3 διατίθενται στα €59.99 στο Creative.com.

Περισσότερες Πληροφορίες θα βρείτε εδώ: creative.com/OutlierAirV3

Product Florida LSR 02Τα Creative Aurvana Trio LS διατηρούν το στιβαρό αλλά κομψό χαρακτηριστικό του προκατόχου τους, με σαφείς βελτιώσεις.

Τα Creative Aurvana Trio LS έχουν σχεδιαστεί με την τεχνολογία Liquid Silicone Rubber (LSR), ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που εξαλείφει τις ασυνέπειες στην απόδοση του οδηγού, οι οποίες μπορούν να προκληθούν κατά την παραδοσιακή διαδικασία συγκόλλησης που χρησιμοποιείται στα περισσότερα ακουστικά της αγοράς. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο ομοιόμορφη και συνεπή κίνηση σε ολόκληρο τον οδηγό που μειώνει τις στρεβλώσεις και με τη σειρά του βελτιώνει τη συνολική ποιότητα ήχου για να προσφέρει μια καθαρότερη απόκριση σε όλο το φάσμα του.

Η τελευταία αυτή έκδοση είναι εξοπλισμένη με ειδικά καλώδια που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του διασπαστικού μικροφωνικού θορύβου. Είναι επίσης εύκολα στο χειρισμό με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο που καθιστούν πανεύκολο για τους χρήστες το να απαντούν σε κλήσεις και να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής με απλά το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, είναι συμπαγή και εύκολα στη μεταφορά σε μια εύχρηστη θήκη που παρέχεται μαζί με τα μαγνητικά μαξιλαράκια για να αποφεύγονται  τα μπερδέματα.

Το Creative Aurvana Trio LS είναι επίσης πιστοποιημένο με Super X-Fi – ειδικά συντονισμένο για να λειτουργεί καλά με προϊόντα Super X-Fi (όπως το Creative SXFI AMP) για να παρέχει ολογραφικό ήχο υψηλής ευκρίνειας σαν να υπάρχει ένα σύστημα πολλαπλών ηχείων υψηλών προδιαγραφών που έχει ρυθμιστεί μέσα στα ακουστικά. Επιπλέον, τα ακουστικά έρχονται επίσης με τον αποκλειστικό σχεδιασμό απομόνωσης θορύβου στο αυτί, ο οποίος λειτουργεί για να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή φραγή των ανεπιθύμητων θορύβων στο υπόβαθρο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να διατηρήσουν τη μουσική χωρίς να χάσουν ούτε μια κλήση.

Εξοπλισμένο με λιτό σχεδιασμό και εξαιρετική απόδοση, το Creative Aurvana Trio LS ξεχωρίζει από το πλήθος των in-ear ακουστικών  που προσφέρουν απλά ήχο.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Creative Aurvana Trio LS διατίθεται στα €39.99 στο Creative.com.

Περισσότερες Πληροφορίες στο www.creative.com/triols.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.