XBLOG logo @2x

Η ΑΟC παρουσιάζει τις νέες οθόνες AGON PRO AG254FG

Η πρώτη μάρκα οθονών gaming και  αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο, AGON by AOC κυκλοφορεί σήμερα μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων για τους πιο απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς gamers και esports παίκτες: την AGON PRO. Το πρώτο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην κατηγορία AGON PRO φέρνει τεχνολογίες αιχμής στους παίκτες που απαιτούν θρυλικές προδιαγραφές. Η AGON PRO AG254FG 24,5’’ (62,2 εκ) διαθέτει ένα γρήγορο IPS panel με ανάλυση Full HD και ρυθμό ανανέωσης 360 Hz για ασυναγώνιστη απόδοση παιχνιδιού, σε συνδυασμό με χρόνο απόκρισης 1 ms GtG και Nvidia G-Sync με NVIDIA Reflex Latency Analyzer για να ελαχιστοποιήσει τις καθυστερήσεις του συστήματος.

«Ο χώρος των esports είναι ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, και οι αθλητές και οι λάτρεις των esports απαιτούν τον καλύτερο εξοπλισμό που μπορούν να έχουν. Συνεργαζόμενοι με θρυλικές ομάδες όπως η G2 Esports, γνωρίζουμε τί θέλουν οι επαγγελματίες και έχοντας κατά νου τις ανάγκες τους, δημιουργήσαμε την AGON PRO», λέει ο Stefan Sommer, Head of Global Marketing στην AOC.

AGON PRO PR 1200x628

AGON PRO AG254FG: 360 Hz, 1 ms GtG, Nvidia Reflex Latency Analyzer

Η αληθινή υπεροχή είναι ασυναγώνιστη

Η 24,5 AGON PRO AG254FG διαθέτει έναν δυναμικό σχεδιασμό βραβευμένο με το “reddot design award” για τους καλύτερους παίκτες εκεί έξω. Ο μπροστινός σχεδιασμός 3-πλευρών χωρίς πλαίσιο είναι σκόπιμα λιτός για τη μείωση των περισπασμών και μια ασπίδα σκιάς αυξάνει την ορατότητα όταν τα φώτα της σκηνής είναι αρκετά φωτεινά κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Στο πίσω μέρος, η οθόνη διαθέτει έντονες γραμμές και εντυπωσιακές πινελιές από τον φωτισμό AGON Light FX RGB, ο οποίος παρέχει 14 λειτουργίες φωτισμού και 10.000s συνδυασμούς φωτός RGB που μπορούν να προσαρμοστούν με το ειδικό λογισμικό της AOC, G-Menu. Η προβολή του λογότυπου AGON LED στο μπροστινό μέρος αυξάνει επίσης την ικανότητα των gamers να δείχνουν το μοναδικό τους στυλ στο παιχνίδι.

Εικόνα2

Η ασπίδα σκιάς της οθόνης AG254FG προστατεύει από το έντονο φως του ήλιου και τα φώτα της σκηνής για καθαρά οπτικά

 Το 24,5″ γρήγορο IPS panel της AG254FG έρχεται με εξαιρετικές δυνατότητες: προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 360 Hz και ο χρόνος απόκρισης 1 ms GtG διασφαλίζει ότι τα γραφικά εμφανίζονται χωρίς τεχνικά σφάλματα όπως το ghosting. Η ανάλυση Full HD σε αυτήν την οθόνη των 24,5 ιντσών έχει ως αποτέλεσμα την αψεγάδιαστη, ευκρινή οπτική εικόνα που αγαπoύν οι esports gamers και επιτρέπει στους χρήστες της GPU να δείξoυν τις πλήρεις δυνατότητές της όσον αφορά την ταχύτητα και το framerate. Χρησιμοποιώντας ένα IPS panel, αυτή η οθόνη επιπέδου esports υποστηρίζει κάλυψη 110% sRGB για πραγματικά ζωντανή και φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων και προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης 178 ° / 178 °. Χάρη στην πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400, η οθόνη μπορεί επίσης να αποκωδικοποιήσει και να αποδώσει σωστά δεδομένα HDR για ένα δυναμικό ζωντανό εύρος.

Επιπλέον, η AG254FG διαθέτει έναν εγγενή επεξεργαστή NVIDIA G-Sync, με μεταβλητό εύρος ρυθμού ανανέωσης 1-360 Hz, εξαλείφοντας το τραύλισμα και το σχίσιμο ταιριάζοντας το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με το ρυθμό ανανέωσης καρέ της GPU. Επίσης, εάν το θάμπωμα στην κίνηση αποτελεί πρόβλημα, η τεχνολογία NVIDIA Ultra Low Motion Blur χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό για να μειώσει τη θαμπάδα της κίνησης για να σας προσφέρει εξαιρετικά ομαλά κινούμενα γραφικά.

Ως πρώτη στις οθόνες AGON by AOC, η AGON PRO AG254FG έρχεται με την τεχνολογία Nvidia Reflex για τη μείωση της καθυστέρησης του συστήματος σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα. Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Nvidia Reflex, οι προγραμματιστές παιχνιδιών μπορούν να εξαλείψουν την αναμονή απόδοσης GPU και να μειώσουν την καταστολή της CPU σε έντονες σκηνές της GPU. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος Nvidia Reflex Latency Analyzer μπορεί να μετρήσει τον ακριβή χρόνο μεταξύ ενός κλικ από το ποντίκι και των εναλλασσόμενων pixels στην οθόνη, το οποίο παλιά ήταν δυνατό μόνο με κάμερες υψηλής ταχύτητας και ειδικό εξοπλισμό.

Η βέλτιστη στάση του σώματος είναι κρίσιμη για την άνεση και την απόδοση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η AG254FG συμβάλλει σε αυτό με μία εργονομική βάση που ρυθμίζεται στο ύψος, την στροφή, την περιστροφή και την κλίση. Ο διανομέας USB τεσσάρων θυρών επιτρέπει στους παίκτες να συνδέουν το ποντίκι και το πληκτρολόγιό τους απευθείας στην οθόνη, ενώ τα στερεοφωνικά ηχεία 5W με ήχο DTS προσφέρουν έντονο ήχο για καθημερινή χρήση όταν δεν χρειάζονται ακουστικά.

Για την προσαρμογή της οθόνης στις προτιμήσεις τους, οι χρήστες μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν το ενσωματωμένο ενσύρματο τηλεχειριστήριο, το QuickSwitch, για εναλλαγή μεταξύ διαφόρων ρυθμίσεων, είτε να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό AOC G-Menu στους υπολογιστές τους. Πρόσθετες δυνατότητες gaming περιλαμβάνουν το Dialpoint (crosshair overlay) για να βοηθήσουν τους παίκτες να βελτιώσουν τον στόχο τους, το Frame Counter για να εμφανίζει πληροφορίες καρέ ανά δευτερόλεπτο σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις γωνίες, τη λειτουργία AOC Shadow Control για να φωτίζει τις σκοτεινές περιοχές χωρίς να επηρεάζει την υπόλοιπη οθόνη και αντίστροφα, τη ρύθμιση AOC Game Color για την αλλαγή των επιπέδων κορεσμού και έξι gaming λειτουργίες για διαφορετικά είδη παιχνιδιών (3 από αυτά προσαρμόζονται από το χρήστη).

 Το πρώτο μοντέλο AGON PRO, η οθόνη 24,5’’ AGON PRO AG254FG θα είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο του 2021 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 849 €.

 

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.