XBLOG logo @2x

Το Huawei Road Show ξανά στην Ελλάδα με θέμα «Δρόμοι για ένα καλύτερο αύριο»

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της για ανάδειξη των πιο πρόσφατων καινοτομιών σε προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών και του δημόσιου τομέα, η Huawei έδωσε το παρόν για ενδέκατη φορά στην Αθήνα, με το Huawei Road Show Truck.

Στο πλαίσιο περιοδείας του σε 17 χώρες της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης και των Σκανδιναβικών χωρών, το Huawei Road Show βρέθηκε στην Αθήνα από τις 2 έως και τις 4 Μαΐου 2018 και έδωσε την ευκαιρία σε θεσμικούς φορείς, εκπροσώπους του Τύπου και στελέχη του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών να το επισκεφτούν και να ενημερωθούν για μια σειρά λύσεων όπως:

  1. 5G: Network, Cloud Core & Wireless 5G.

H Huawei προσφέρει πρώτη την end to end 5G Εμπορική Λύση, που συμπεριλαμβάνει πλήρη σειρά προϊόντων για το νέο φάσμα συχνοτήτων, τη νέα αρχιτεκτονική και τα 5G τερματικά (CPEs). Η λύση αυτή είναι πλήρως συμβατή με τις 3GPP προδιαγραφές γεγονός το οποίο έχει επιβεβαιωθεί μέσω δοκιμών σε δίκτυα ανά τον κόσμο. Οι καινοτομίες τις οποίες προτείνει η Huawei (όπως CloudAir, και UL/DL decoupling) έχουν βραβευτεί και αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας 5G. Με τις λύσεις της Huawei επιτυγχάνεται η επιτάχυνση του μετασχηματισμού των δικτύων σε virtualized και cloudified δομές, που είναι απαραίτητες για την εξυπηρέτηση των απαιτητικών υπηρεσιών 5G.

  1. Better Connections: B2B, IT & Cloud, NB-IoT.

Η βιομηχανία του IoT έχει εισέλθει σε μια χρυσή εποχή. Δίκτυο, οικοσύστημα και βιομηχανικές εφαρμογές είναι πλέον πλήρως λειτουργικές. Χαρακτηριστικά μεγέθη: 500.000 σταθμοί NB-IoT και 10εκ. συνδέσεις το 2017,  1.2 εκατομμύρια σταθμοί και 150 εκ. συνδέσεις εκτίμηση για το 2018. Οι τρεις κινητήριες δυνάμεις της επιτυχίας του ΙοΤ είναι
η επιχειρηματική ανάπτυξη, οι «έξυπνες πόλεις» και η ψηφιοποιημένη καθημερινότητα.

  1. Better Experience:

Η Huawei προτείνει και αναπτύσσει λύσεις οι οποίες στρέφουν το ενδιαφέρον των παρόχων από τη παραδοσιακή λειτουργία δικτύου στη διαχείριση της εξατομικευμένης εμπειρίας του πελάτη (CEM).

  1. Better Business Growth: B2C, B2H και Video Services:

Για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική βιώσιμη ανάπτυξη της τηλεπικοινωνιακής αγοράς χρειάζεται να δοθεί έμφαση στις λύσεις B2C B2H και Video Services.  Η επιλογή αυτή αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη υψηλής αποδοτικότητας των επενδύσεων, την ανάπτυξη και διατήρηση της πελατειακής βάσης και τέλος την συνεχή καινοτομία στις προσφερόμενες υπηρεσίες.

  1. Vertical Industries:

Η Huawei δεσμεύεται για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του cloud computing, του Network-Defined Networking (SDN), των Big Data και του Internet of Things (IoT) για τη δημιουργία μιας ανοιχτής, ευέλικτης, ανθεκτικής και ασφαλούς πλατφόρμας Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) με σκοπό την ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος όπου όλοι θα μπορούν να ευδοκιμήσουν και να ευημερήσουν. Το Enterprise Business Group της Huawei, προσφέρει καινοτόμες λύσεις, στοχευμένες να δώσουν αξία σε όλους τους κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνητικού και του δημόσιου τομέα, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της ενέργειας, των μεταφορών, των κατασκευών, της εκπαίδευσης και των ISPs με στόχο να επιτύχουν το στόχο της ψηφιακής αναβάθμισης με “ευελιξία και ευφυία”. Ώς τώρα, συνολικά 197 εταιρείες της Fortune Globe 500, συμπεριλαμβανομένων 45 από τις 100 κορυφαίες εταιρείες, έχουν επιλέξει την Huawei ως εταίρο στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Το όραμα της Huawei είναι “Η ψηφιακή τεχνολογία να είναι προσιτή σε κάθε άτομο, σπίτι και εταιρεία για έναν πλήρως συνδεδεμένο, έξυπνο κόσμο“. Η άνοδος των ICT Τεχνολογιών, όπως το cloud computing (υπολογιστικό νέφος), το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και το 5G μας οδηγούν σε έναν έξυπνο κόσμο, έναν κόσμο όπου όλα τα πράγματα μπορούν να «αισθανθούν», όλα συνδέονται και όλα είναι ευφυή. Ο φυσικός και ψηφιακός κόσμος θα συνδέεται καλύτερα και θα συγκλίνει, πράγμα που θα αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο που θα εργαζόμαστε και θα ζούμε επιταχύνοντας περαιτέρω την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.