XBLOG logo @2x

HUAWEI P30: Η Huawei ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας και του στυλ

Η ηγέτιδα στον χώρο της τεχνολογίας Huawei, παρουσίασε εχθές στο Παρίσι τα νέα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro, με τις πλήρως επανασχεδιασμένες κάμερες για την παροχή της καλύτερης φωτογραφικής εμπειρίας που υπήρξε ποτέ με smartphone.

Δείτε περισσότερο φως στο σκοτάδι με την νέα Super Sensing τετραπλή κάμερα της Leica

Ακόμα κι αν τα φώτα χαμηλώνουν, οι φωτογραφίες σας θα συνεχίσουν να λάμπουν. Η λειτουργία ενσωματώνει όλες τις καινούριες τεχνολογίες για να μπορείτε να αποτυπώσετε για πρώτη φορά φωτογραφίες και βίντεο σε χαμηλό φωτισμό που πριν δεν μπορούσατε.

Huawei P30 Pro Lifestyle Color Horizontal Aurora

Ελάτε πιο κοντά στα πράγματα που αγαπάτε με το Υβριδικό Zoom 10x

Ο φακός είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο με 5οπτικό, 10υβριδικό και 50ψηφιακό . Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αγχωθείτε να πιάσετε πρώτη σειρά σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις για να τραβήξετε την τέλεια φωτογραφία ή το καλύτερο βίντεο αφού θα είναι σα να έχετε ένα μικρό τηλεσκόπιο στα χέρια σας.

Γνωρίστε και τις δύο πλευρές της κάθε ιστορίας με τη λειτουργία Dual-View Video

Η λειτουργία Dual-View Video μπορεί να απαθανατίσει δύο οπτικές της ίδιας σκηνής, την ίδια ακριβώς στιγμή χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα διαφορετικές κάμερες! Η δυνατότητα εγγραφής δύο πλευρών της ίδιας σκηνής σάς επιτρέπει να αναδείξετε μια επιπλέον οπτική που δεν υπήρχε ποτέ πριν από αυτό.

Huawei P30 Pro Lifestyle Color Horizontal Skyblue

Ομορφιά σε κάθε επίπεδο με τα πορτραίτα του Super Bokeh

Ζήστε την εμπειρία των νέων βελτιωμένων χαρακτηριστικών της κάμερας με την δυνατότητα λήψης πορτραίτου παρά την παρουσία έντονου οπίσθιου φωτισμού καθώς και της λήψης πορτραίτου με bokeh εφέ και απόλυτη λεπτομέρεια, τόσο που ακόμη και οι τούφες των μαλλιών σας θα φαίνονται πεντακάθαρα.

Το πρώτο σύστημα τετραπλής κάμερας Leica παγκοσμίως που συνδυάζει νέους αισθητήρες, ρυθμίσεις φακών, επεξεργαστή σήματος εικόνας (ISP), Μονάδα Νευρωνικής Επεξεργασίας (NPU) και αλγόριθμους προσαρμογής εικόνων. Όλα μαζί δουλεύουν άψογα για να αναδείξουν τις εξελιγμένες επαγγελματικές φωτογραφικές ικανότητες του smartphone:

  • Η 40MP κύρια κάμερα με έναν αισθητήρα HUAWEI SuperSensing, επιτρέπει σε περισσότερο φως να εισέλθει, καθιστώντας δυνατή την λήψη καθαρών φωτογραφιών και βίντεο στο σκοτάδι
  • Ο υπερευρυγώνιος φακός 20MP σας δίνει την δυνατότητα να καταγράψετε από τα ψηλότερα κτίρια έως τα πιο σαγηνευτικά βλέμματα
  • Ο αισθητήρας των 8MP με τον φακό HUAWEI SuperZoom 5X εξασφαλίζουν την αποτύπωση της λεπτομέρειας όπως ποτέ δεν έχει ξανά γίνει
  • Η HUAWEI Time of Flight (ToF) κάμερα έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση του βάθους πεδίου, ενεργοποιώντας το bokeh εφέ σε πολλαπλά επίπεδα, δημιουργώντας πορτρέτα με πανέμορφο θολό φόντο τονίζοντας υπέροχα το θέμα στο προσκήνιο
  • Η 32MP μπροστινή κάμερα είναι εκεί για να τραβήξετε την τέλεια selfie

Huawei P30 Pro Lifestyle Elite Horizontal Skyblue

Χρώματα για να ακολουθείς τις τάσεις όλου το χρόνου

Η εμβληματική σειρά HUAWEI P30 διαθέτει ολοκαίνουργια χρώματα, εμπνευσμένα από τα θαύματα της φύσης. Οι τρεις αποχρώσεις είναι οι Breathing Crystal, Aurora και Black και κάθε μία αντανακλά τις διαφορετικές ώρες της ημέρας. Από τα ατελείωτα χρωματικά επίπεδα του αλατιού που φτάνουν ως τον ουρανό, μέχρι το σούρουπο και τον νυχτερινό ουρανό που προκαλεί δέος. Για το φινίρισμα της σειράς HUAWEI P30 χρησιμοποιείται μια πρωτοποριακή διαδικασία για τη δημιουργία πολύ λεπτών στρώσεων χρώματος που μπλέκονται άψογα μεταξύ τους, ενώ παράλληλα αυξάνεται η αντοχή τους.

Σχεδιασμός από άκρη σε άκρη

Ο ολοκαίνουργιος σχεδιασμός με την κυρτή οθόνη OLED στο μπροστινό μέρος και την κυρτή γυάλινη πλάτη, δημιουργούν ένα λεπτό, κομψό και εύκολο στη χρήση αποτέλεσμα. Η εγκοπή (notch) έγινε ακόμη μικρότερη και το ακουστικό αφαιρέθηκε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HUAWEI Acoustic Display για να λειτουργεί η οθόνη ως ηχείο για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Η οθόνη FullView ενσωματώνει έξυπνα το νέο και βελτιωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο με αποτέλεσμα το μέγεθος οθόνης των 6,47 ιντσών του HUAWEI P30 Pro.

Huawei P30 Pro front

Τα πάντα εστιασμένα

Το HUAWEI P30 Pro εξελίσσει την έννοια του βάθους πεδίου ενσωματώνοντας τη νέα κάμερα HUAWEI Time of Flight (ToF) για ακριβέστερη μέτρηση του βάθους και της απόστασης με bokeh εφέ πολλαπλών επιπέδων και έξυπνη διόρθωση. Το θόλωμα στις εικόνες είναι με τόση λεπτομέρεια, που ακόμη και οι τούφες των μαλλιών θα είναι εστιασμένες. Η ακριβής μέτρηση απόστασης επιτρέπει την προσομοίωση πολλαπλών επιπέδων bokeh, προβάλλοντας το θέμα σε οποιοδήποτε σενάριο.
Ο ίδιος φακός επιτρέπει στους χρήστες να μετρήσουν τις διαστάσεις 3D αντικειμένων χρησιμοποιώντας το HUAWEI AR Measure, ανοίγοντας έναν εντελώς νέο κόσμο εφαρμογών και χρήσεων.

Γίνε εσύ ο Σκηνοθέτης

Εκτός από τις δυνατότητες του βίντεο διπλής όψης, η σειρά HUAWEI P30 είναι ιδανική για τον επίδοξο σκηνοθέτη που θέλει να έχει τις τεχνικές του κινηματογράφου στην διάθεσή του. Αποτυπώστε και δημιουργήστε ταινίες του Χόλιγουντ σε κινηματογραφική αναλογία 21:9 και επεξεργαστείτε με τον Video Editor τεχνητής νοημοσύνης (AI), που διαθέτει μια νέα σειρά ειδικών εφέ και κινηματογραφικών φίλτρων. Ο επεξεργαστής ταινιών AI αναγνωρίζει αυτόματα τα κυριότερα σημεία δράσης και δίνει στους χρήστες τα εργαλεία για να προσθέσουν μουσική υπόκρουση και ειδικά εφέ, όπως είναι για παράδειγμα η χρονική καθυστέρηση και η αργή κίνηση, για την παραγωγή εντυπωσιακού περιεχομένου βίντεο για να το μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένεια τους.

Εξυπνάδα που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας

Το ιδανικό κινητό για όσους είναι επιρρεπείς στο να χάνουν πράγματα ή απλά αγαπούν την ευκολία στη ζωή τους. Και αυτό γιατί με τη νέα διασύνδεση OneHop στη σειρά HUAWEI P30, θα μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία σε έναν υπολογιστή Huawei με ένα κλικ, ενώ επιλεγμένα μοντέλα αυτοκινήτων Audi έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν το τηλέφωνό σας με το κλειδί του αυτοκινήτου σας με το πλήκτρο Intelligent Digital Car.

Huawei P30 11

Συνέχεια «εν κινήσει»

Το P30 Pro διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία 4.200mAh που υποστηρίζει ταχύτητα και ευκολία μέσα από τη λειτουργία 40W HUAWEI SuperCharge, μαζί με την 15W ασύρματη γρήγορη φόρτιση HUAWEI και την ασύρματη αντίστροφη φόρτιση, ιδανικές για όσους είναι συνέχεια «εν κινήσει».

Ακολουθήστε την Huawei στο Instagram (HuaweiMobileGr) για να ανακαλύψετε περισσότερα. #RewriteTheRules #HuaweiP30 #HuaweiP30pro

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.