XBLOG logo @2x

Η σειρά Huawei P30 έφτασε στον Κωτσόβολο

Ο Κωτσόβολος υποδέχεται τη νέα ανατρεπτική σειρά P30 της Huawei και καλεί τους λάτρεις της υψηλής τεχνολογίας να την ανακαλύψουν από τις 26 Μαρτίου.

Τα νέα smartphones Huawei P30 και P30 Pro είναι διαθέσιμα σε 3 χρώματα μαύρο, aurora και breathing crystal και αναμένεται να αποτελέσουν σταθμό στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά τους ξεχωρίζουν οι 4 οπίσθιες κάμερες, αλλά και η εμπρόσθια που προσφέρουν μέγιστη απόδοση ακόμα και στο σκοτάδι και ζουμ ικανό να εστιάσει σε πολύ μακρινή απόσταση διατηρώντας τις λεπτομέρειες. Στα πλεονεκτήματα της νέας σειράς συγκαταλέγονται ακόμα η οθόνη 6.47 “Full HD+ με ανάλυση 2340 x 1080 pixels, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ο επεξεργαστής Octa-core HiSilicon Kirin 980, αλλά και το μέγεθός τους με μόλις 192 γραμμάρια βάρος.

Huawei P30 Elle Black rear

Μία επίσκεψη στα καταστήματα Κωτσόβολος, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο είναι αρκετή για να «εισέλθετε» σε ένα νέο κόσμο, που απογειώνει την τέχνη της φωτογραφίας και προσφέρει αμέτρητες προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.