XBLOG logo @2x

Η Huawei και το Huawei P20 Pro χορηγοί στα Βραβεία Βιβλίου Public

Η Huawei, με τη νέα σειρά P20, στηρίζει τα Βραβεία Βιβλίου Public, τον καθιερωμένο πλέον θεσμό που φέτος διανύει την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και δίνει την ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό να αναδείξει τα αγαπημένα του βιβλία για το 2017, αλλά και το αγαπημένο του ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο.

Στην πρώτη φάση του θεσμού, οι αναγνώστες με 169.187 μοναδικές ψήφους – ρεκόρ συμμετοχής για τη διοργάνωση – ανέδειξαν τις τελικές υποψηφιότητες, ανάμεσα σε δέκα κατηγορίες βιβλίων, όπως: Ελληνικό Μυθιστόρημα, Ελληνικό Διήγημα, Πρωτοεμφανιζόμενος, Ελληνική Παιδική Λογοτεχνία, κ.α.

Πλέον, στη δεύτερη φάση του θεσμού, το κοινό θα ψηφίσει έως τις 21 Μαΐου, ώστε να αναδειχθούν οι νικητές του 2018.

Η 5η Τελετή Απονομής των Βραβείων Βιβλίου Public 2018, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου σε μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Παλλάς, με παρουσιαστή το γνωστό ηθοποιό, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Huawei P20 Pro Public Book Awards

Η νέα σειρά Huawei P20, με τη ναυαρχίδα της Huawei P20 Pro, εμπνευσμένη από το φως και την τεχνολογία, προσφέρει εκθαμβωτικό design και την κορυφαία φωτογραφική εμπειρία της αγοράς. Με την πρωτοποριακή του κάμερα, επιτρέπει στους γεμάτους ενέργεια καταναλωτές του σήμερα, να αιχμαλωτίζουν και να μοιράζονται την ομορφιά του κόσμου γύρω τους με φωτογραφίες… βγαλμένες από παραμύθι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.