XBLOG logo @2x

Η Wonder Woman (Gal Gadot) γίνεται το πρόσωπο της Huawei

H Gal Gadot, η Ισραηλινή ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον ρόλο της κινηματογραφικής σούπερ ηρωίδας, παρουσιάστηκε ως το Πρόσωπο της νέας σειράς Huawei P20 κατά το πάρτι που ακολούθησε την παρουσίαση των ναυαρχίδων της Huawei στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι.

Η νέα γενιά smartphones Huawei P20, αποτελεί την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην τεχνολογία αιχμής και το εκλεπτυσμένο στυλ. Η Huawei συνδύασε τη λειτουργικότητα με τον προσεγμένο σχεδιασμό, δημιουργώντας τον καλύτερο βοηθό για την καθημερινότητα κάθε χρήστη και για τις ιδέες αυτές, δεν υπάρχει καλύτερος εκπρόσωπος από τη Gal Gadot.

Gal Gadot KOL STAGE Copyright Janus van den Eijnden (46)

Μια μοντέρνα γυναίκα που ξεχωρίζει για τα πιστεύω της. Μία εκπληκτική ηθοποιός, γνωστή για τον επαγγελματισμό της. Μία μητέρα δύο παιδιών που εναλλάσσεται μεταξύ των οικογενειακών και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Πάνω απ’ όλα όμως, ένα δημιουργικό μυαλό που αναζητά εμπνεύσεις. Χρειάζεται έναν σύμμαχο στις καθημερινές της υποχρεώσεις, έναν αξιόπιστο βοηθό που θα διαχειριστεί τα πάντα για λογαριασμό της, προσφέροντάς της παράλληλα κάμερα τεχνητής νοημοσύνης και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Ως ένα εξαιρετικά δημιουργικό μυαλό, η Gal Gadot θεωρεί τον εαυτό της όχι μόνο ηθοποιό αλλά και καλλιτέχνη, αναζητώντας την έμπνευση παντού. «Τραβάω αμέτρητες εικόνες προκειμένου να ικανοποιήσω τον καλλιτέχνη που κρύβω μέσα μου και αρχικά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η τεχνητή νοημοσύνη στη ζωή μου. Χρησιμοποιώντας το Huawei P20 Pro, αντιλήφθηκα όλες εκείνες τις λεπτομέρειες για τις οποίες δεν θα πρέπει να ανησυχώ πλέον, όπως την επιλογή της γωνίας ή του φωτισμού σε μια φωτογραφία ή της καλύτερης εικόνας για χρήση στα social media». Η Huawei διαθέτει εδώ και πολλά χρόνια τους καλύτερους συνεργάτες, όπως η Leica στη φωτογραφία, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις και καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών. Χάρη στην τριπλή κάμερα τεχνητής νοημοσύνης της Leica, ο καθένας μπορεί πλέον να τραβήξει τις εκπληκτικές φωτογραφίες που επιθυμεί, αντί να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε εκατοντάδες μέτριες.

Gal Gadot KOL STAGE Copyright Janus van den Eijnden (2)

Συσκευές παγκόσμιου βεληνεκούς, πανέμορφες, εξωστρεφείς που υμνούν με κάθε λειτουργία τους την τεχνολογία. Η πλέον προηγμένη, εκλεπτυσμένη και συνδεδεμένη γενιά που δημιουργήθηκε ποτέ. Τα smartphones της σειράς P20 της Huawei καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πρωτοπόρων χρηστών, των αυθεντιών των social media, των influencers, των ηγετών της σύγχρονης ποπ κουλτούρας: όλους εκείνους που δεν αντιπροσωπεύουν απλά το μέλλον αλλά το δημιουργούν. Η Gal Gadot συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Η δουλειά της τη φέρνει σε όλα τα μέρη του πλανήτη και μέσα από τα ταξίδια της, κρατά πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις της ώστε να τις μοιραστεί με τους φίλους της.

Η Gal εξηγεί τον ρόλο της τεχνολογίας στη ζωή της:

«Αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μου και ούσα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή μου. Τη χρησιμοποιώ για να αποτυπώσω κάθε σημαντική στιγμή στα επαγγελματικά μου ταξίδια και τις αποδράσεις με την οικογένειά μου, ενώ παράλληλα επιζητώ τη μεγάλη αυτονομία και τη λειτουργία ταχείας φόρτισης για να είμαι βέβαιη πως θα καλύψω πλήρως τα “θέλω” μου, χωρίς διακοπές».

Η επιλογή της Gal Gadot ως το πρόσωπο της Huawei μοιάζει απόλυτα φυσική, καθώς η Gal αποτελεί πλέον πρότυπο γυναίκας, έχοντας πλήρη επίγνωση των δυνατών της στοιχείων και της οξυδέρκειάς της που αποτελούν έμπνευση για κάθε γυναίκα στον πλανήτη. Η Gal Gadot και η Huawei αντιπροσωπεύουν τις ίδιες αξίες: πιστεύουν στους αγωνιστές της καθημερινότητας, επιδιώκουν την τελειότητα και πάνω απ’ όλα, παραμένουν πιστοί και ακολουθούν τα όνειρά τους. Μητέρα δύο παιδιών, η Gal καλείται να ισορροπήσει μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Στην καθημερινότητά της, αυτό μεταφράζεται σε πρωινό ξύπνημα και άπειρες συναντήσεις, βρίσκοντας παράλληλα χρόνο για την οικογένειά της πριν δώσει το «παρών» σε κάποιο βραδινό γκαλά. Για τη Gal, το smartphone δεν είναι απλά εργαλείο αλλά ένας τρόπος έκφρασης του προσωπικού της στυλ και ένας συνεργάτης που μπορεί να τη βοηθήσει να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση.

Τα P20 και P20 Pro φιλοδοξούν να εμπνεύσουν τους χρήστες να δουν, να νιώσουν και να κάνουν περισσότερα. Οι νέες ναυαρχίδες της Huawei έρχονται να προσφέρουν premium εμπειρίες στους καταναλωτές, δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο για τον ιδανικό συνδυασμό τεχνολογίας και στυλ με τον προσεγμένο σχεδιασμό και τα όμορφα χρώματά τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.