XBLOG logo @2x

Σαρώνει τα βραβεία στο MWC 2017 η Huawei

And the winner is… Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για τα Όσκαρ αλλά για το απαιτητικό κοινό της κινητής τηλεφωνίας και η Huawei έκλεψε την παράσταση κερδίζοντας όχι ένα και δύο, αλλά 16 βραβεία μέσα σε δυο μόλις μέρες. Στην ΜWC 2017 (Mobile World Congress), την μεγαλύτερη εμπορική παγκόσμια συνάθροιση για τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, το όνομα Huawei ακούστηκε πολλές φορές όχι μόνο για την νέας γενιάς εξαιρετική φωτογραφική μηχανή Leica δύο φακών που διαθέτει το Huawei P10 αλλά και για τα χαρακτηριστικά 4G και GPS του ρολογιού Huawei Watch 2 WG.

Φέτος, στην MWC η Huawei λάνσαρε τα νέα μοντέλα P series το P10 και Ρ10 Plus, με τρόπο ελκυστικό, μοδάτο, ακαταμάχητο. Και φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Huawei P10 Android Authority award

«Best of MWC 2017: Best Smartphone», καλύτερο smartphone του 2017 σαν να λέμε καλύτερη ταινία στα Όσκαρ, έκρινε το περιοδικό Android Authority το Huawei Ρ10, με τους πάνω από 23 εκατομμύρια αναγνώστες του σε μηνιαία βάση να αξιολογούν πολύ υψηλά τόσο την δυνατότητα φωτογράφισης πορτρέτων με τον διπλό φακό όσο και το εντυπωσιακό Dazzling Blue χρώμα της συσκευής.
Το HDblog με 10,2 εκατομμύρια αναγνώστες τον μήνα επιβράβευσε την σειρά Ρ10 της Huawei με το «Best Editor Choice», για το λογισμικό του EMUI5.1, τον μεγάλης ευαισθησίας αισθητήρα αφής και τον πανίσχυρο σετ ημιαγωγών του Kirin 960.

Στο Pocket-lint των 17,7 εκατομμυρίων αναγνωστών τον μήνα, άρεσε πολύ η τιμή του Huawei Ρ10, καθώς και το μέγεθος της οθόνης και η κάμερα με τον διπλό φακό, ενώ η PhoneArena ξεχώρισε τις υψηλής ακρίβειας λεπτομέρειες στον σχεδιασμό της διπλής κάμερας, το εξαιρετικό φινίρισμα και την κοπή με λέιζερ με λέιζερ που δίνουν ένα αστραφτερό τηλέφωνο το οποίο μάλιστα δεν σημαδεύεται εύκολα από …δαχτυλιές.

Αλλά και το σπορ ρολόϊ Huawei Watch 2 δεν έμεινε πίσω στα βραβεία. Το Τ3 απένειμε στο εντυπωσιακό αυτό ρολόϊ που συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την παραδοσιακή μαεστρία στην κατασκευή ρολογιών, την διάκριση «MWC 2017 Awards: Best Wearable», δίνοντας έμφαση στην δυνατότητα καταμέτρησης των καρδιακών παλμών που προσφέρει.

Huawei Watch 2 Huawei P10 HDBlog award

Το HDblog χαρακτήρισε επίσης το Huawei Watch 2 ως «Best Wearable», τονίζοντας την μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, την συνδεσιμότητα του και την πιστοποίηση IP68. Δεν είναι μικρό πράγμα για κάποιον που κάνει jogging να μην χρειάζεται να κουβαλάει μαζί το κινητό του τηλέφωνο, αφού το Huawei Watch 2 του προσφέρει εξελιγμένο GPS τεχνολογίας 4G.

Huawei P10 FoneArena award

«Smarter smartwatch» αποκαλεί το Huawei Watch 2 το Recombu, των 4,6 εκατομμυρίων αναγνωστών τον μήνα, αναφέροντας ότι αυτό το… πανέξυπνο ρολόϊ σε κερδίζει με το σπορ, στιβαρό του σχεδιασμό και το λογισμικό Android 2.0 OS που διαθέτει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.