Τα Huawei P10 και Mate 9 θα αναβαθμιστούν στο Android Oreo (EMUI 8.0)

Η Huawei ανακοίνωσε ότι οι ναυαρχίδες Huawei P10 και Mate 9 θα αναβαθμιστούν επίσημα στο EMUI 8.0, δηλαδή στην όγδοη έκδοση του Android (Oreo).

Σύμφωνα με τη Κινέζικη κατασκευάστρια, το Mate 9 θα είναι το πρώτο που θα αναβαθμιστεί στο Oreo, και συγκεκριμένα θα το λάβει 3 με 4 εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του Mate 10. Το Mate 10 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, οπότε το 9 θα αναβαθμιστεί κατά τα Χριστούγεννα. Αντιθέτως, δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα αναβαθμιστεί το Huawei P10 — η εταιρία είπε μόνο ότι η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει «στο εγγύς μέλλον».

Το Android Oreo για άλλα Android smartphones είναι σημαντική αναβάθμιση, αλλά δυστυχώς για τους κατόχους Huawei συσκευών, δεν είναι. Η Huawei σχολίασε ότι εμφανισιακά θα παρατηρήσετε ελάχιστες αλλαγές δεδομένου ότι το EMUI 8.0 μοιάζει αρκετά με το σημερινό EMUI 5.1. Στις επιδόσεις θα δείτε μια αύξηση της τάξης του 12% αλλά μέχρι εκεί. Τα κινητά δεν θα λάβουν ούτε τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που έχει η κάμερα του Mate 10 διότι στο 10 υπάρχει ένα μεμονωμένο chip NPU στο chipset Kirin 970.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.