XBLOG logo @2x

Honor: Γιατί το Honor Play είναι το καλύτερο gaming smartphone

Τα mobile games κυριαρχούν στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών και τα τελευταία 10 χρόνια η ζήτηση για επεξεργασία γραφικών υψηλού επιπέδου έχει αυξηθεί κατά πολύ. Σήμερα, τα βιντεοπαιχνίδια MOBA (multiplayer online battle arena) βασίζονται σε αστραπιαία επεξεργασία γραφικών και απαιτούν προδιαγραφές, οι οποίες είναι δύσκολα διαθέσιμες. Αυτές οι προδιαγραφές έχουν να κάνουν με την χωρητικότητα, την θερμική απόδοση και την υψηλή κατανάλωση μπαταρίας και δυσκολεύουν την δουλεία των προγραμματιστών.

Το λανσάρισμα του Honor Play όμως φέρνει δύο πρωτοποριακές τεχνολογίες για τους mobile gamers αλλά και για όσους το κινητό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους και θέλουν οι εφαρμογές τους να τρέχουν στην εντέλεια.

Η πρώτη είναι ο επεξεργαστής GPU Turbo, μία ενσωματωμένη τεχνολογία επεξεργασίας γραφικών που αυξάνει δραματικά τις αποδόσεις της συσκευής και προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες gaming για smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, αυξάνει τις αποδόσεις GPU κατά 60% ενώ η διάρκεια της μπαταρίας είναι αυξημένη κατά 20% – σημαντική βελτίωση έναντι των άλλων smartphones. Επίσης, το jitter rate καθώς και η θερμοκρασία της συσκευής είναι σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα επιτρέποντας καλύτερες επιδόσεις. Τα παραπάνω πλεονεκτήματα του GPU Turbo το καθιστούν game changing τεχνολογία για το mobile gaming.

Huawei Honor Play hero

Η δεύτερη είναι το Honor Play Game Suite, η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που περιλαμβάνει «έξυπνα» και προσαρμοσμένα γραφικά 4D καi 3D surround ήχο για την απόλυτη καθήλωση. Ακόμα, η «έξυπνη» δόνηση που ενεργοποιείται από το Honor Play Game Suite και προσαρμόζεται αυτόματα με διαφορετικό τρόπο για κάθε παιχνίδι μπορεί να αναγνωρίσει έως και 30 διαφορετικά σενάρια και να σε κάνει να νιώσεις μέχρι και να πατάς… την σκανδάλη όταν παίζεις για παράδειγμα ένα παιχνίδι shooter.

Το Honor Play είναι ήδη σε συνεργασία με δύο από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του κόσμου. Το PUBG (Player Unknown Battlegrounds), το παιχνίδι που αναδείχθηκε ως το καλύτερο για το 2018 κερδίζοντας το Trending Game of The Year στα SXSW Gaming awards και που έχει πάνω από 10 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες ανά τον κόσμο και το ASPHALT 9: LEGENDS, το πιο δημοφιλές παιχνίδι car racing για κινητά παγκοσμίως.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.