XBLOG logo @2x

Πρώτη επίσημη παρουσίαση των smartphones Honor 8 & Honor 7 lite στα Public

O κύριος Tony Bao (Jianlin), Managing Director της Huawei στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στην ωραιότερη ταράτσα της Αθήνας στο Public café του Συντάγματος, η επίσημη παρουσίαση του νέου brand Honor και των δύο υπερσύγχρονων συσκευών που η Huawei θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα – Honor 8 και Honor 7 lite. Το πρωτότυπο event της παρουσίασης ήταν γεμάτο εκπλήξεις που εντυπωσίασαν τους προσκεκλημένους.

Την βραδιά άνοιξε ο δημοφιλής παρουσιαστής Παναγιώτης Χατζηδάκης, ενώ τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε ο αγαπητός και πολυταξιδεμένος καλλιτέχνης Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος θα είναι ο ‘ήρωας’ του brand Honor στην Ελλάδα.

Με βασικό motto το ‘Honor for the Brave – Honor your Life’, η παρουσίαση των smartphones Honor 8 και το Honor 7 lite έγινε σε μια fun ατμόσφαιρα με χορευτικό blacklight show που ενθάρρυνε τις τολμηρές επιλογές και το θάρρος της απόφασης για τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν –βασικές αξίες που πρεσβεύει η μάρκα Honor.

To κοινό που κατέκλυσε το κατάστημα Public στο Σύνταγμα, αλλά και χιλιάδες κόσμου που βρέθηκε στην πλατεία και τους κεντρικούς δρόμους στου Συντάγματος, συμμετείχαν, υπό την παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη, με ενθουσιασμό στο παιχνίδι ‘How Brave are you?’ με τα μαύρα κουτιά που θύμιζε το γνωστό σε όλους μας ‘Θάρρος ή αλήθεια”, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικά δώρα, εφόσον υλοποιούσαν τις σχετικές δοκιμασίες. Παράλληλα, το ντυμένο ‘Honor for the Brave’ διώροφο ανοικτό λεωφορείο, κινούμενο στο κέντρο της πρωτεύουσας και στο οποίο έπαιζε live δυνατή μουσική το συγκρότημα “My Excuse” με τη συνοδεία cheerleaders, έκλεψε την προσοχή όλων των Αθηναίων!

Όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των παρευρισκομένων, οι συσκευές Honor 8 και Honor 7 lite, ενθουσίασαν το κοινό, χάρη στα ασύγκριτα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τις μοναδικές δυνατότητες τους. Το Honor 8 έχει κατασκευαστεί με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950, γεγονός που το καθιστά ταχύτατο, ενώ διαθέτει βασική dual κάμερα 12MP με χωριστό RGB και μονόχρωμο αισθητήρα, μπαταρία 3000 mAh μεγάλης διάρκειας και μπροστινή κάμερα 8MP για εξαιρετικές selfies!

Η Τζένη Μελιτά
Η Τζένη Μελιτά

Από την άλλη, το Honor 7 lite, αποτελείται από έναν ισχυρό επεξεργαστή Kirin 650, 13MP πίσω κάμερα, με διάφραγμα f2.0 και ευρυγώνιο φακό που εξασφαλίζει ευκρίνεια σε κάθε λήψη, μοναδικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που ξεκλειδώνει την συσκευή σε μόλις μισό δευτερόλεπτο και εξίσου ανθεκτική μπαταρία 3000 mAh, όπως αυτή του Honor 8.

Οι νέες συσκευές Honor συνδυάζουν επαναστατικό σχεδιασμό με υψηλές ταχύτητες, σπουδαίες δυνατότητες κάμερας και έξυπνες λειτουργίες, αποτελώντας την τέλεια επιλογή για όλους τους νέους, μοντέρνους και ανατρεπτικούς χρήστες που θέλουν να έχουν συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

«Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να είναι γενναίοι – να είναι αυθεντικοί, να δημιουργούν, να αλληλεπιδρούν και να αναλαμβάνουν δράση. Αυτή είναι η δύναμη που η μάρκα Honor προσφέρει στην ψηφιακή γενιά, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το τι μπορεί να προσφέρει η πρόσβαση στο διαδίκτυο και η καινοτόμος τεχνολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. κύριος Tony Bao (Jianlin), Managing Director της Huawei στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ομιλίας του, καταλήγοντας: «Προκαλούμε τους Έλληνες καταναλωτές, τους τολμηρούς εκπροσώπους της γενιάς του διαδικτύου, να ξεχωρίσουν θετικά μέσα στο πλήθος, ζώντας με την κορυφαία τεχνολογία της ασυναγώνιστης σειράς συσκευών της Honor».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.