XBLOG logo @2x

Η Honor λανσάρει το Honor 8X με οθόνη 6.5″ στα €299

Η Honor, ένα από τα πιο δημοφιλή smartphone e-brand, παρουσίασε σήμερα στην Πράγα το Honor 8X – ένα smartphone που συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία με κομψή αισθητική. Η μινιμαλιστική φιλοσοφία σχεδιασμού, η τεχνολογία chip-on-film (COF) και η 6.5’’ FullView οθόνη με 91% screen-to-body ratio και 2.5 double texture γυάλινο aurora design δίνουν στην συσκευή μια τολμηρή και φιλόδοξη ταυτότητα. Το Honor 8X θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη Οκτωβρίου στην τιμή των 299 Ευρώ σε Μαύρο και Μπλε χρώμα.

To Honor 8X αναδεικνύει τον «θαρραλέο» χαρακτήρα του brand μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας και του μινιμαλιστικού και εκλεπτυσμένου design. Με αυτήν την επιστημονική προσέγγιση στην αισθητική, το Honor 8X πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ομορφιάς που όμοια της δεν υπάρχει στην αγορά.

Βασικά highlights του 8X περιλαμβάνουν:

  • Μεγάλη οθόνη 6.5’’ με απόλυτη καθαρότητα: Το Honor 8X είναι εξοπλισμένο με οθόνη 6.5’’ Notch Full-View 0, και διαστάσεις 19.5:9 με σώμα 5.5’’ ύψος και 7.8mm πάχος. Είναι κοντά στις διαστάσεις 21:9 που χρησιμοποιούν τα σινεμά για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν εντυπωσιακές εικόνες σε ένα κομψό smartphone.
  • 91% screen-to-body ratio σε λεπτό σώμα: Το screen-to-body ration είναι το κλειδί στο smartphone design. Η Honor χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία chip-on-film (COF) και πατενταρισμένο σχεδιασμό κεραίας για να περιορίσει το πλάτος του κάτω μέρους στα 4.25mm και να πετύχει 91% screen-to-body ratio κάτι που η μεγάλη πλειοψηφία των πιο γνωστών συσκευών δεν καταφέρνει.
  • Μινιμαλιστικό design με εστίαση στην αισθητική: Το Honor 8X έχει μεταλλικό μεσαίο πλαίσιο και 2.5D double texture aurora γυάλινο σώμα που του προσδίδει ένα κομψό και συγχρόνως εντυπωσιακό look and feel. Το design παράλληλης διαβάθμισης είναι φτιαγμένο από 15 στρώματα και δημιουργεί διαφορετικές αντανακλάσεις ανάλογα με την γωνία που το κοιτάς.
  • Προστασία για τα μάτια: Υπάρχει ανησυχία για την έκθεση των ματιών μας στο μπλε φως από τις οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών. Το Honor 8X υιοθετεί τη νέα ρύθμιση Eye Comfort, πιστοποιημένη από το TüV Rheinland που μπορεί να μειώσει την ακτινοβολία μπλε φωτός που εκπέμπει η οθόνη και να προλάβει την κόπωση των ματιών. Επίσης έχει τεχνολογία sunlight και night display που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την οθόνη με απόλυτη καθαρότητα στο πολύ φως του ήλιου και κάνει το διάβασμα στο σκοτάδι προτού πάνε για ύπνο πολύ πιο άνετο.

Huawei Honor 8X camera

Ο George Zhao, Πρόεδρος της Honor, δήλωσε: «Με την αποκάλυψη του Honor 8X, η Honor θέτει νέα όρια πετυχαίνοντας ισορροπία μεταξύ αξίας, design και επιδόσεων. Το Honor 8X δεν είναι απλά ένα όμορφο παράδειγμα μινιμαλισμού, είναι απόδειξη που δείχνει ότι τα προηγμένα χαρακτηριστικά δεν απαιτούν ακριβές τιμές. Το Honor 8X ξεπερνά τις απαιτήσεις των καταναλωτών που δεν θέλουν συμβιβασμούς – στην τιμή, στις επιδόσεις και στην εμφάνιση.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Πράγα, η Honor και η Red Bull ανακοίνωσαν την στρατηγική συνεργασία τους στην κεντρική Ευρώπη. «Η Honor και η Red Bull έχουν συνεργαστεί επιτυχώς σε πολλές εκδηλώσεις. Τώρα, κοινός μας στόχος είναι να δυναμώσουμε τη συνεργασία μας στις αγορές κλειδί της ευρύτερης περιοχής. Πιστεύουμε πως η αξίες των δύο brand, οι θέσεις και το κοινό συμπίπτουν σε εξαιρετικό βαθμό.» – αναφέρει ο George Zhao. Η Honor και η Red Bull θα ξεκινήσουν περαιτέρω συνεργασία το 2019 σε τομείς όπως αθλητικές εκδηλώσεις, δημιουργία περιεχομένου, πολιτισμικά projects κ.α.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.