XBLOG logo @2x

Η Huawei προσέλαβε τον τύπο από τις διαφημίσεις ‘I’m a Mac’ για τις δικές της

Πριν από μία δεκαετία η Apple είχε προσλάβει τον ηθοποιό Justin Long για να την περίφημη διαφημιστική καμπάνια “Get a Mac” όπου σύγκρινε τα Mac με τα Windows PC. Ο Justin έχει παίξει σε διάφορες ταινίες, εκ των οποίων η δημοφιλέστερη είναι το “Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4.0.” Τώρα αυτός επιστρέφει στην μικρή οθόνη για να διαφημίσει τα τελευταία προϊόντα της Huawei.

Ο κινέζικος κολοσσός προσέλαβε τον Justin Long για να πρωταγωνιστήσει στις τελευταίες της διαφημίσεις, μαζί με… το phablet Mate 9. Η πρώτη διαφήμιση ονομάζεται “The Interview” και μας δείχνει πως ο Justin “γνωρίζεται“ με το Mate 9, ενώ στη δεύτερη (“The Audition”) βλέπουμε αυτόν και το Mate 9 να δοκιμάζουν το tablet Huawei MateBook που τρέχει Windows 10.


Μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:


Οι διαφημίσεις δεν κάνουν άμεσες αναφορές στη προηγούμενη δουλειά του Long, όμως περιέχει υπαινιγμούς (“Έχω πάρα πολλή εμπειρία στη τεχνολογία,” λέει). Σύμφωνα με το site Campaign, η Huawei αρχικά ήθελε να γίνεται ξεκάθαρη “η προηγούμενη σχέση του με την Apple,” αλλά ο ηθοποιός και η διαφημιστική εταιρία έπεισαν την Huawei να το περιορίσουν. Και φαίνεται ότι έπραξαν σωστά, αφού ακόμα και τώρα τον λένε “προδότη” στα σχόλια και κάνουν dislike στα βίντεο!

Η Huawei αυτή τη στιγμή διαφημίζει στις ΗΠΑ το Mate 9, ένα κινητό αξίας $600 με 5,9-ιντσών οθόνη, 4,000 mAh μπαταρία και 4GB μνήμη RAM. Είναι το πρώτο που έρχεται με τη ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon προ-εγκατεστημένη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.