XBLOG logo @2x

HTC: Η καινοτόμα ναυαρχίδα HTC U έρχεται στις 16 Μαΐου

Για το HTC U, την φετινή ναυαρχίδα της HTC στα smartphones, έχουμε ακούσει αρκετά πράγματα και τελικά ήρθε η ώρα να το δούμε επίσημα. Η Ταϊβανέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε ότι θα ανακοινώσει το πολυ-αναμενόμενο κινητό στις 16 Μαΐου.

Η HTC επιβεβαίωσε επίσης ότι το U θα διαθέτει πλαίσιο ευαίσθητο στην αφή, γράφοντας “Squeeze for the Brilliant U.” Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, το πλαϊνό μέρος του κινητού θα είναι ευαίσθητο στην αφή επιτρέποντας στον χρήστη να πραγματοποιήσει διάφορες ενέργειες απλά “χαϊδεύοντάς” το. Για παράδειγμα, με μια κίνηση προς το πάνω θα μπορεί να αυξηθεί η ένταση του ήχου ή να γίνει ζουμ στη κάμερα. Το χαρακτηριστικό αυτό θα ονομάζεται Edge Sense.

HTC U leak
Η πρώτη φωτογραφία του.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η HTC δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει, αφού θα ενσωματώσει 5,5-ιντσών Quad HD οθόνη με Gorilla Glass 5 (2560 x 1440), Qualcomm Snapdragon 835 με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, Adreno 540 μονάδα γραφικών, 6 GB μνήμη RAM, 128 GB αποθηκευτικό χώρο, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, 16MP κάμερα, 12MP εμπρόσθια κάμερα και λειτουργικό σύστημα Android 7.1 Nougat με Sense UI. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3,000 mAh και το σώμα του θα αντέχει στο νερό (πιστοποίηση IP57). Το μόνο που θα απουσιάζει είναι το jack ακουστικών.

Λεπτομέρειες θα μάθουμε στα μέσα του Μαΐου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.