XBLOG logo @2x

Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο HTC U; Μάλλον όχι (φωτο)

Μία φωτογραφία που υποτίθεται ότι δείχνει την ναυαρχίδα HTC U βγήκε στη φόρα. Το site που την διέρρευσε είναι το SlashLeaks, μια πηγή που θεωρείται έγκυρη, όμως φαίνεται λες και κάποιος πήρε το HTC U Play, αντικατέστησε το home button με το λογότυπο της HTC και έβαλε ένα δεύτερο ηχείο στο κάτω μέρος του κινητού.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, το ΗTC U θα ενσωματώνει 5,5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, Snapdragon 835 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, Adreno 540 GPU, 64/128 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα και θύρα USB Type-C. Η κύρια κάμερα θα έχει ανάλυση 12-megapixels, ενώ η εμπρόσθια 16-megapixels. Φυσικά θα τρέχει το Android με το επερχόμενο Sense 9 UI.

HTC U Play
Το HTC U Play

Οι εικόνες που διέρρευσαν χθες (ελπίζουμε να ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο) δείχνουν ότι η εταιρία αντικατέστησε το μέταλλο με το γυαλί και “ξέχασε” να τοποθετήσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το jack ακουστικών. Επίσης δεν έχει κουμπιά αυξομείωσης της έντασης επειδή το πλαίσιο στα πλάγια θα είναι ευαίσθητο στην αφή.

Άραγε είναι αληθινή η εικόνα; Θα μάθουμε προς το τέλος του μήνα που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.