XBLOG logo @2x

HTC Touch Diamond2: Αποκλειστικά από τα καταστήματα Wind

Η HTC αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω όσον αφορά τα Windows Mobile και να αναπτύξει ένα κινητό που σίγουρα θα αποκτήσει αρκετούς φανατικούς αγοραστές. Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου Diamond, η HTC μας αποκαλύπτει μέσω των καταστημάτων Wind τον βελτιωμένο διάδοχό του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν από 15 Ιουνίου το νέο HTC Touch Diamond2 στα καταστήματα WIND, και εφόσον επιθυμούν, να το αποκτήσουν φθηνότερα, σε κάποιο από τα προγράμματα συμβολαίου της εταιρείας.

Με το νέο Diamond2, η HTC ουσιαστικά αποχωρίζεται πλέον την πολύ καλή αλλά μικρή οθόνη 2,8″ και ενσωματώσει μεγαλύτερη οθόνη 3,2″ (WVGA ανάλυσης). Το νέο Diamond2 ακολουθεί σχεδιαστικά το προηγούμενο και πολύ επιτυχημένο μοντέλο, ωστόσο τόσο η μεγαλύτερη οθόνη που διαθέτει όσο και η μεγαλύτερη 1100 mAh μπαταρία σίγουρα θα το κάνουν ακόμα πιο ποθητό από το προηγούμενο!

Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm MSM7200A χρονισμένο στα 528 MHz, 512 MB ROM, καθώς και 288 MB RAM. Όπως κάθε Windows Mobile συσκευή που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και το νέο θηρίο της HTC διαθέτει HSDPA, Wi-Fi, ενσωματωμένο GPS, υποδοχή κάρτας μνήμης microSD και FM ραδιόφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Diamond2 διαθέτει κάμερα 5 Megapixels, όπως ακριβώς το HTC HD, αλλά δύστυχώς κι αυτό χωρίς flash. Το Diamond2 θα ενσωματώνει Windows Mobile 6.1, αλλά αναμένεται να μπορεί να δεχθεί τα νέα Windows Mobile 6.5.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αγγίζοντας μια επαφή να ενημερώνεται για το ιστορικό των e-mails, των συνομιλιών και των
γραπτών μηνυμάτων που έχει ανταλλάξει με χρονική ταξινόμηση.

Τέλος, ανατρέχοντας σε ένα πρόσφατο email, η συσκευή δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιεί παράλληλα μια κλήση ή να εντοπίζει ένα σημαντικό γραπτό μήνυμα, ενώ πλοηγείται και στο διαδίκτυο.

Για όσους αποκτήσουν το νέο HTC Touch Diamond2, η Wind προσφέρει εντελώς δωρεάν για 3 μήνες την υπηρεσία WIND Web ‘n Mail 120 MB ώστε να απολαμβάνουν:

  • Αποστολή και λήψη email από τους εταιρικούς και προσωπικούς τους λογαριασμούς τους (Gmail, Hotmail, Yahoo!)
  • Πλοήγηση σε όλα τα websites μέσω του Web Browser, όπως από τον υπολογιστή τους
  • Επεξεργασία και ανανέωση των blog και των προφίλ τους στα social networking sites (Facebook, Twitter, LinkedIn) από όπου κι αν βρίσκονται
  • Συνεχή ανανέωση των εφαρμογών του κινητού τους που απαιτούν σύνδεση στο internet (Καιρός, Χρηματιστήριο, Χάρτες, YouTube).
  • Επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω Instant Messengers (Windows Messenger, Google Talk)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.