XBLOG logo @2x

HTC Smart, Smartphone για το ευρύ κοινό

Το HTC Smart αποκάλυψε η HTC στην πρόσφατη έκθεση CES 2010 στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό smartphone που ιδρύει μια νέα κατηγορία συσκευών υψηλής ευχρηστίας, που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και πρόκειται να διατεθεί στα καταστήματα της Ευρώπης και της Ασίας την άνοιξη του 2010.

HTC Sense

Το HTC Smart συνδυάζει τον κομψό και compact σχεδιασμό με το πρωτοποριακό περιβάλλον χρήσης που βασίζεται στο HTC Sense, το οποίο αποτυπώνει τη φιλοσοφία σχεδιασμού της HTC που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Το HTC Sense εστιάζει σε τρεις βασικούς τομείς: Κάν΄το δικό σου, Μείνε σε επαφή και Ανακάλυψε το απροσδόκητο. Το HTC Smart παρέχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης κάθε πτυχής του βάσει των προσωπικών αναγκών του χρήστη. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε sites κοινωνικής δικτύωσης καθώς και να διευκολύνει την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, γραπτών μηνυμάτων και emails.

Qualcomm Brew Mobile Platform (Brew MP)

Το HTC Smart αξιοποιεί τοBrew MP της Qualcomm, ένα δημοφιλές λειτουργικό σύστημα, που δίνει το πλεονέκτημα της διάθεσης συσκευών smartphones με επιθετική τιμολογιακή πολιτική και ταυτόχρονα της ενσωμάτωσης κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών σε μια ευρεία γκάμα κινητών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.