XBLOG logo @2x

HTC One X, Hands On Video με το Superphone – Τέρας

Με το hands on video ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω την εκτενή παρουσίαση του HTC One X εδώ στο xblog.gr.

Σε προηγούμενα post είδατε hands on φωτογραφίες, βίντεο με benchmark tests με τις επιδόσεις του superphone της HTC, αλλά και φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξα με την κάμερα του τετραπύρηνου superphone HTC One X.

Στο hands on video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία καλή γεύση από το HTC One X και να δείτε τις λειτουργίες του.

Πρόκειται για το πρώτο τετραπύρηνο superphone που βγαίνει στην αγορά, θα ακολουθήσουν κι άλλα το επόμενο διάστημα και αρκετός κόσμος που ασχολείται με τα smartphone και τα gadget γενικότερα αρχίζει και σκέφτεται το ενδεχόμενο αγοράς ενός νέου τετραπύρηνου superphone.

Αρκετά email έχουν φτάσει εδώ στο xblog.gr με ερωτήσεις για το HTC One X, αν αξίζει η αγορά του κλπ.

Προσωπικά είχα στη διάθεσή μου το HTC One X για περίπου ένα μήνα και οι εντυπώσεις μου από τη χρήση του superphone είναι άριστες. Αν και είχα διαβάσει σε άλλα site ότι κάποια HTC One X εμφάνισαν μικρο-προβλήματα στην οθόνη τους μετά από έντονη χρήση, στο δικό μου δεν παρατήρησα κανένα τέτοιο πρόβλημα, αν και η χρήση που του έκανα δεν ήταν αυτό που λέμε “μέση”, αλλά πολύ έντονη και αρκετές ώρες κάθε ημέρα.

Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι ζεσταινόταν αρκετά στο πίσω μέρος, ειδικά μετά από λήψη αρκετών φωτογραφιών ή εγγραφή βίντεο αρκετών λεπτών ή περιήγηση στο ίντερνετ για αρκετή ώρα.

Πρόκειται για ένα γρήγορο, λεπτό και πανάλαφρο superphone και πιστεύω ότι τα 699 ευρώ που καλείται να πληρώσει όποιος θέλει να το αποκτήσει ότι αξίζουν για αυτή τη συσκευή. Φυσικά το ποσό αυτό μπορεί να πέσει κατά πολύ αν το συνδυάσει κανείς με νέο πρόγραμμα συμβολαίου, κάποια επιδότηση κλπ.

Δείτε το hands on video!

Όλα τα post για το HTC One X στο xblog.gr μπορείτε να τα δείτε εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.