XBLOG logo @2x

HTC One X, Δοκιμάζουμε το Zoom της Κάμεράς του (photos & videos)

Ακόμα ένα post για το τετραπύρηνο τέρας HTC One X.

Εδώ θα δούμε τις δυνατότητες της κάμερας που διαθέτει το superphone της HTC, ανάλυσης 8 Megapixel, και συγκεκριμένα θα δούμε “τι πουλιά πιάνει” όσον αφορά το zoom της…

Παρακάτω θα δείτε βίντεο Full HD με συνεχή Zoom In – Zoom Out, αλλά και φωτογραφίες με Zoom.

Παραθέτω εν τάχει τα χαρακτηριστικά της κάμερας του HTC One X: Κάμερα 8 megapixel με αυτόματη εστίαση, έξυπνο φλας με LED και αισθητήρα BSI (για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού), Διάφραγμα F2.0 και φακός 28 mm, Εγγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας (1080p), Πρόσθια κάμερα 1,3 megapixel (720p για βίντεο chat), Αποκλειστικό chip απεικόνισης, Λήψη φωτογραφίας κατά τη διάρκεια εγγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD), Λειτουργία συνεχών λήψεων η οποία επιτρέπει τη λήψη πολλαπλών φωτογραφιών, Αυτόματο φλας που ενεργοποιείται με έξυπνο τρόπο, ανάλογα με την απόσταση από το αντικείμενο, Λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο που εξαλείφει την ενοχλητική, κουνημένη λήψη, Υψηλής ποιότητας λήψη βίντεο και αναπαραγωγή σε αργή κίνηση.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω έχουν τραβηχτεί στην λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Μεγάρου του ΟΤΕ. Στο πρώτο βίντεο κάνω zoom in – zoom out στο κτίριο του ΟΤΕ και στο δεύτερο zoom in – zoom out στα αυτοκίνητα που κινούνται στη λεωφόρο Κηφισίας. Το ίδιο και στις φωτογραφίες.

Το zoom είναι ένα θέμα που οι κάμερες των περισσότερων smartphone έχουν ένα προβληματάκι, ειδικά στο βίντεο, αφού στα περισσότερα κινητά όταν ζουμάρεις κατά τη διάρκεια εγγραφής βίντεο η εικόνα “σπάει”. Στο HTC One X όπως θα δεις και στα βίντεο η εικόνα είναι πολύ ανώτερη συγκριτικά με τις κάμερες άλλων κινητών.

Τα βίντεο τα έχω ανεβάσει στο YouTube channel μου, ενώ τις φωτογραφίες σε photo set στο Flickr, όπου μπορείς να δεις και άλλες φωτογραφίες που έχω τραβήξει με το HTC One X. Φυσικά και τα βίντεο και οι φωτογραφίες ανέβηκαν χωρίς καμία επεξεργασία, όπως βγήκαν απ΄την κάμερα του κινητού.

Δες τα βίντεο με zoom in – zoom out!

Δες τις φωτογραφίες με zoom in!

HTC One X δοκιμή ζουμ κάμερας, xblog.gr

HTC One X δοκιμή ζουμ κάμερας, xblog.gr

HTC One X δοκιμή ζουμ κάμερας, xblog.gr

HTC One X δοκιμή ζουμ κάμερας, xblog.gr

HTC One X δοκιμή ζουμ κάμερας, xblog.gr

HTC One X δοκιμή ζουμ κάμερας, xblog.gr

HTC One X δοκιμή ζουμ κάμερας, xblog.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.