XBLOG logo @2x

HTC Hero, Κυκλοφόρησε!

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το HTC Hero, με τιμή που παίζει γύρω στα 500 ευρώ στα καταστήματα, ένα ακόμα κινητό με λειτουργικό Android, σχεδιασμένο για χρήση στο internet, με οθόνη αφής 3.2″ HVGA ανάλυσης, δέκτη GPS, κάμερα 5 megapixel και υποδοχή κάρτας microSD. Τις επόμενες μέρες θα το έχουμε στα χέρια μας για μια αναλυτική δοκιμή και περισσότερα HTC Hero posts!

Ακολουθεί το επίσημο press release με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κινητό.

Το νέο HTC Hero ενσωματώνει την φιλοσοφία HTC Sense

Η HTC Corporation, ο κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων παγκόσμιας εμβέλειας, ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση του HTC Hero. Με μοναδικό σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες, πλήρως εναρμονισμένες με την φιλοσοφία HTC Sense, το Hero αναγάγει την χρήση της πλατφόρμας Android σε μια μοναδική εμπειρία.

Ανεπτυγμένη με επίκεντρο τον άνθρωπο και με σκοπό να απλουστεύσει τον τρόπο με τον οποίο ερχόμαστε σε επαφή, η φιλοσοφία HTC Sense βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές που προήλθαν κατόπιν προσεκτικής μελέτης του τρόπου που ζούμε και επικοινωνούμε.

HTC Hero

Το HTC Hero υιοθετεί τη δέσμευση της HTC για τη δημιουργία συσκευών που ενσωματώνουν την αιχμή της τεχνολογίας και αναδεικνύουν τη μοναδική προσωπικότητα κάθε χρήστη. Η σχεδιαστική ταυτότητα του HTC Hero αποτελείται από ευθείες γραμμές και μια ελαφρά καμπύλη στο κάτω άκρο του, και διαμορφώθηκε ούτως ώστε να είναι βολικό στη χρήση και να αγκαλιάζει το πρόσωπο καθώς μιλάτε. Το HTC Hero κατασκευάστηκε με γνώμονα την αντοχή στον χρόνο, ενώ διαθέτει ειδική αντιχαρακτική επίστρωση στην οθόνη που αποτρέπει την εμφάνιση δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το λευκό HTC Hero μάλιστα, έχει δεχθεί ειδική επεξεργασία από Teflon με μεγάλη αντιχαρακτική ικανότητα, αλλά και ευχάριστη υφή.

Η οθόνη του HTC Hero, διάστασης 3,2 ιντσών και ανάλυσης HVGA, έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στο διαδίκτυο, αλλά και για την προβολή πολυμεσικών ή κάθε είδους αρχείων, χωρίς να επιβαρύνει το μέγεθος της συσκευής η οποία ταιριάζει ιδανικά σε κάθε χέρι. Η λίστα με τις δυνατότητες του HTC Hero είναι εντυπωσιακή: δέκτης GPS, ψηφιακή πυξίδα, αισθητήρας επιτάχυνσης, είσοδος ήχου 3,5 χιλ, κάμερα 5 megapixels και ειδική υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD. Το HTC Hero τέλος, διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλήκτρο για αναζήτηση που ξεφεύγει από τα στενά όρια ανεύρεσης απλών αρχείων, αλλά εκτείνεται στο Twitter, σε επαφές τηλεφωνικού καταλόγου, σε emails, αλλά και σε κάθε μορφής περιεχόμενο που βρίσκεται στη συσκευή.

HTC Sense

Βασισμένη στην παροχή πρωτοποριακών δυνατοτήτων και με επίκεντρο τον άνθρωπο, η φιλοσοφία HTC Sense βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: Κάν΄το δικό σου, Μείνε σε επαφή και Ανακάλυψε το απροσδόκητο.

Κάν΄το δικό σου

Με το HTC Hero οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι πρακτικά ανεξάντλητες. Μπορείτε να οργανώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε ακριβώς όπως τον αντιλαμβάνεστε εσείς. Για παράδειγμα στην αρχική οθόνη μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στο ημερολόγιο, στα emails και στο παγκόσμιο ρολόι, ή εφόσον το επιθυμείτε να δώσετε προτεραιότητα στον καιρό, στα παιχνίδια ή στην ενημέρωση μέσω Twitter. To HTC Hero χάρη στη λειτουργία των «Σεναρίων», προσφέρει αναρίθμητα προφίλ που διαμορφώνονται κατά βούληση.

Μείνε σε επαφή

Η επικοινωνία στις μέρες μας μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, από μια απλή τηλεφωνική κλήση μέχρι και την ανανέωση του προφίλ μας στο Facebook. Η φιλοσοφία HTC Sense συγκεντρώνει όλους αυτούς τους τρόπους σε μια και μοναδική προβολή που είναι άμεσα προσβάσιμη όποτε το θελήσουμε.

Ανακάλυψε το απροσδόκητο

Τις καλύτερες στιγμές στην ζωή μας τις απολαμβάνουμε χωρίς να τις αποδίδουμε με λόγια. Η φιλοσοφία HTC Sense παρέχει στον χρήστη απλές και όμως εντυπωσιακές δυνατότητες που διευκολύνουν την καθημερινότητα του. Όπως για παράδειγμα την λειτουργία που επιτρέπει την απομόνωση του ήχου κλήσης με μια απλή περιστροφή της συσκευής. Χάρη στο HTC Sense, περιεχόμενο όπως ένα email, μια φωτογραφία ή ένα μουσικό κομμάτι, αποκτούν διαφορετική οπτική με δυνατότητα προσαρμογής στις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.