XBLOG logo @2x

HTC Gratia, Smartphone με Android 2.2

Η HTC Corporation ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του HTC Gratia, μια σημαντική προσθήκη στην υπάρχουσα γκάμα smartphones της εταιρίας!

Συνδυάζοντας το στιλ με τη λειτουργικότητα, το κομψό HTC gratia είναι φτιαγμένο από μαλακό υλικό που εξαλείφει τις αιχμηρές γωνίες, ενώ ταυτόχρονα εξοπλίζεται με μια κάμερα πέντε megapixel, αυτόματης εστίασης.

Με μήκος που δεν ξεπερνάει τα 10 εκατοστά και βάρος 115 γραμμάρια, το HTC Gratia εντυπωσιάζει χάρη στην πλατφόρμα Android 2.2, την τελευταία διαθέσιμη.

Το HTC Gratia ενσωματώνει την πιο πρόσφατη εκδοχή του HTC Sense, τη φιλοσοφία σχεδιασμού που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο, κάνοντας τα πράγματα να λειτουργούν απλά και ευχάριστα, όπως τα αντιλαμβανόμαστε.

Επίσης, χάρη στην ενσωματωμένη εφαρμογή Friend Stream που συγκεντρώνει όλες τις ενημερώσεις από τα Facebook, Twitter και Flickr σε ένα σημείο, απλοποιεί την επικοινωνία ενώ την αναγάγει σε μια μοναδική εμπειρία.

Διαθέτει επίσης επεξεργαστή 600 ΜΗz, οθόνη 3.2 ιντσών, κάμερα 5 Megapixel για λήψη ποιοτικών φωτογραφιών, ενώ διαθέτει μνήμη RAM 384 MB και ROM 512 MB.

Το HTC Gratia θα είναι διαθέσιμο μέσω των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και του δικτύου λιανικής πώλησης σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, από τον Νοέμβριο του 2010.

HTC Gratia

HTC Gratia

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.