XBLOG logo @2x

HTC EVO 3D: 3D Multimedia Superphone για τραβάς φωτο και βίντεο σε 3D!

Την έλευση του νέου HTC EVO 3D στην Ευρώπη ανακοίνωσε σήμερα η HTC! Το HTC Evo 3D παρέχει την απόλυτη 3D εμπειρία, αφού με την τελευταία έκδοση HTC Sense, καθιστά πανεύκολη τη λήψη 3D βίντεο και φωτογραφιών, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του!

Επιπλέον, οι κάτοχοι του HTC EVO 3D θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία HTC Watch, για να απολαμβάνουν τις νέες κυκλοφορίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, παράλληλα με τις δικές τους ταινίες!

3D χωρίς γυαλιά

Η εκπληκτική στερεοσκοπική οθόνη υπόσχεται 3D εφέ που μπορείτε να απολαύσετε με φυσικό τρόπο, παρακολουθώντας βίντεο και φωτογραφίες απευθείας στην οθόνη, χωρίς το «βάρος» των 3D γυαλιών. Ξαναζήστε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας, σαν να είστε εκεί, και δείτε τα βίντεο που έχετε τραβήξει με τις διπλές κάμερες του HTC EVO 3D, στα 5 megapixel με ρεαλιστική ποιότητα και βάθος.

Διασκέδαση εν κινήσει

Η διασκέδαση παίρνει μια εντελώς νέα διάσταση, με τις 3D ταινίες, τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα παιχνίδια να ξεπηδούν μέσα από την οθόνη των 4,3 ιντσών ανάλυσης QHD. Αυτή η καθηλωτική 3D εμπειρία σε συνδυασμό με τον στερεοφωνικό ήχο surround, δημιουργεί ένα μοναδικό κόσμο για να εξερευνήσετε και να μοιραστείτε.

Στην καρδιά του HTC EVO 3D «χτυπάει» ένας πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon στα 1,2 GHz, ο οποίος όχι μόνο συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή 3D, αλλά προσφέρει ταυτόχρονα ταχύτατη πλοήγηση, άμεση λήψη εικόνων -ιδανικό για την καταγραφή σκηνών γρήγορης δράσης- και ομαλή αναπαραγωγή HD βίντεο (720p).

Αιχμαλωτίστε τη στιγμή

HTC EVO 3DH διπλή κάμερα στα 5 megapixel του HTC EVO 3D έχει αναβαθμιστεί με νέα χαρακτηριστικά, που σας βοηθά να συλλαμβάνετε την τέλεια στιγμή, ακριβώς όπως τη βλέπετε στην πραγματικότητα. Μεταβείτε ακαριαία από 2D και 3D, ανάλογα με τη διάθεσή σας και προσθέστε μια νέα δημιουργική προοπτική στις εικόνες σας με το εφέ «Tiltshift» – επιλεκτικό θόλωμα τμήματων της σκηνής που δίνει στο θέμα την αίσθηση του μοντέλου υπό κλίμακα.

Η ψηφιακή κάμερα αποδίδει το ίδιο εξαιρετικά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στον ευρύ φακό με μέγιστο διάφραγμα f/2.2 που επιτρέπει επίσης την λήψη βίντεο σε κρυστάλλινη ανάλυση 720p, στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, καθιστώντας το HTC EVO 3D ιδανικό για την καταγραφή απογευματινών στιγμών με φίλους.

Διαθεσιμότητα

Το HTC EVO 3D θα είναι ευρέως διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον μήνα Ιούλιο. Επίσης, η υπηρεσία HTC Watch στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο.

HTC EVO 3DΤεχνικά χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής: 1,2 GHz, dual-core
  • Πλατφόρμα: Android με HTC Sense
  • Μνήμη: Εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 1 GB, RAM: 1 GB
  • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 126 x 65 x 12,05 χιλ | Βάρος: 170 γρ.
  • Οθόνη: 4,3 ιντσών, 3D LCD, πολλαπλής αφής
  • Δίκτυο: HSPA/WCDMA 900/2100 MHz, GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
  • GPS: Εσωτερική κεραία GPS
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 3.0 με FTP, OPP, A2DP και PBAP, Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n, DLNA για ασύρματη μεταφορά περιεχομένου από το κινητό στην TV, micro-USB θύρα με υποστήριξη mobile high-definition video link (MHL), για σύνδεση μέσω USB ή HDMI
  • Κάμερα: Διπλές 5 megapixel οπίσθιες κάμερες με αυτόματη εστίαση και διπλό LED φλας, Λήψη φωτογραφιών 2D στα 5 megapixel και 3D στα 2 megapixel, Καταγραφή 2D και 3D βίντεο στα 720p, 1,3 megapixel πρόσθια κάμερα
  • Θύρα επέκτασης: Κάρτα μνήμης microSD
  • Μπαταρία: Χωρητικότητα 1730 mAh, Χρόνος ομιλίας: Έως και 465 λεπτά (WCDMA), Έως και 560 λεπτά (GSM), Χρόνος αναμονής: Έως και 420 ώρες (WCDMA), Έως και 358 ώρες (GSM)
  • Φορτιστής AC: AC εισόδου: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.