HTC Diamond 2: Δοκιμάζουμε την κάμερά του, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ένα από τα κινητά που δοκιμάζουμε αυτή την περίοδο είναι το HTC Diamond 2, το οποίο εκτός των άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών του, διαθέτει μία πολύ καλή κάμερα, ανάλυσης 5 Megapixels. Αυτήν δοκιμάσαμε προχθές, τραβώντας αρκετές φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο που μπορείτε να δείτε σε αυτό το post.

Το HTC Diamond 2 αποτελεί μία ιδανική λύση για κάποιον που θέλει να έχει το γραφείο στο… χέρι του, να τσεκάρει emails και να σερφάρει στο internet, αλλά να μπορεί να βγάζει και καλές φωτογραφίες ή βίντεο όταν χρειαστεί.

Τις φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω μπορείτε να τις δείτε στις κανονικές τους διαστάσεις στο photo set στο flickr μου (2592 x 1552 pixels). Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι ακριβώς όπως βγήκαν απ΄το κινητό, χωρίς καμία επεξεργασία, όπως και το βίντεο.

Photo taken with HTC Diamond 2

Photo taken with HTC Diamond 2

Photo taken with HTC Diamond 2

Photo taken with HTC Diamond 2

Photo taken with HTC Diamond 2

Photo taken with HTC Diamond 2

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

8 Απαντήσεις

 1. Δεν είναι απαραίτητο. Τα PPC-PDA-Windows Mobile (όπως θέλεις πες τα) προορίζονταν αρχικά για επαγγελματίες και όχι για τον κάθε “άσχετο” άνθρωπο που βρίσκεται ανάμεσα μας. Δεν ήταν αρχικά για multimedia δυνατότητες και τέτοια, οι εταιρίες προσπαθούν να το κάνουν έτσι.

 2. Είναι μάλλον μέτριες… Τώρα που τις είδα και σε full size στο flickr έχουν αρκετό grain και ακόμα περισσότερο στις φοτο που δείχνουν χώρους και δεν είναι εστιασμένες σε κάποιο κοντινό αντικείμενο. Κρίμα : / Τέτοιες συσκευές θα ‘πρεπε να φοράνε καλύτερο φακό…

 3. Για το Pro δυστυχώς δεν έχουμε κάποια πληροφορία, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, οπότε δεν το έχουμε στα χέρια μας. Οι φωτογραφίες του Diamond 2 είναι αρκετά καλές, σίγουρα από τις καλύτερες που έχεις δει από κάποιο τηλέφωνο της HTC.

 4. Για το HTC touch pro 2 έχουμε τίποτα? Διάβασα οτι οι φωτογραφίες που τραβάει είναι απογοήτευση. Τώρα όπως είπαν κι άλλοι δεν παίρνεις ένα τετοιο κινητό για τις φωτογραφίες που βγάζει αλλά όταν σκας 600 ευρώ θες να πάρεις κάτι παρα πολύ καλό σε όλες του τις λειτουργίες 😛

  Το diamond2 φαίνεται να τραβάει ωραίες φοτο αλλά όπως λέει και ο Νεκτάριος, εδώ τις βλέπουμε σε σμίκρυνση οπότε δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα. Για το βίντεο προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

 5. To touchHD έχει λίγο καλύτερη φωτογραφία και βίντεο. Στο σύνολό τους όμως απέχόυν πολύ από τα καμεροκινητά των 5mp και πάνω. Και σε αρκετές περιπτώσεις και 3mp κινητά υπάρχουν που έχουν καλύτερη φωτογραφία.

  Ο φωτισμός σε όλες τις φωτογραφίσεις που έχετε δοκιμάσει είναι με ιδανικό φωτισμό και σε σμίκρυνση. Και για αυτό δεν φαίννται τα τεχνάσματα και ο θόρυβος του υψηλού iso.

  Το βίντεο δεν είναι απλά καλό η μέτριο. Είναι τραγικό, όπως όλα τα windows mobile Κινητά (ειδικά της HTC) με μικρή εξαίρεση το Omnia i900 και το Toshiba G810 (σε ιδανικές συνθήκες φωτισμού).

  Τώρα το ότι δεν έχει τεθεί σε επεξεργασία το βίντεο και αυτό δεν μπορεί να είναι λογικό, διότι το youtube σε έχει στην αναμονή μετά το upload κάθε video (με εξαίρεση πολύ συγκεκριμένα φορμά βίντεο και ειδικά HD 720p) που κάνουμε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το επεξεργάζετε (συμπιέζοντάς το και μετατρέποντας στον codec που χρησιμοποιεί) καθώς και το περνά με 2d/3d comb filters για να μην φαίνονται τα τεχνάσματα της συμπίεσης.

  Το αποτέλεσμα είναι όταν το δούμε το αυθεντικό βίντεο σε ένα μεγάλο μόνιτορ σ εσύγκριση με του youtube να είναι πολύ ποιο καθαρό και με πολύ έντονα τεχνάσματα. Και αυτό του youtube με έντονη θολούρα αλλά λιγότερα τεχνάσματα.

  Εκτός και εάν “γράφει” βίντεο απευθείας στο φορμά που “συμπαθεί” το youtube.

  🙂

 6. Καλα και συ Pulse πηρες???
  Να υποθεσω ειναι απογευμα ετσι? 😛
  Το βιντεο δεν με τρελανε ιδιαιτερα να πω την αληθεια αλλα κινητο ειναι δεν ειναι βιντεοκαμερα 😛
  Οι φωτογραφιες ομως εχουν εκπληκτικη αναλυση 😀

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.