XBLOG logo @2x

HTC Desire C: Νέο smartphone με Beats Audio για ψυχαγωγία χωρίς όρια

Μετά την επιτυχία της σειράς HTC One, η HTC παρουσίασε το νέο της μοντέλο, το HTC Desire C.

Χάρη στην τεχνολογία Beats Audio που διαθέτει, αυτό το smartphone με τον κορυφαίο σχεδιασμό αλλά την οικονομική τιμή, σου επιτρέπει να ακούς μουσική όπως ακριβώς την προόριζε να ακουστεί ο δημιουργός της. Το HTC Desire C σού επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεσαι εύκολα την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή και να μοιράζεσαι τις στιγμές που τις καθορίζουν.

Το HTC Desire C διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, “φοράει” HTC Sense 4.0 και Android 4.0 Ice Cream Sandwich, και είναι εξαιρετικό για όσους αποκτούν το πρώτο τους smartphone ή θέλουν να αντικαταστήσουν αυτό που έχουν με ένα καλύτερο. Διαθέτει ισχυρή μπαταρία και προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Google Play, για επικοινωνία και ψυχαγωγία κάθε στιγμή, είτε είσαι στο γραφείο, στο σπίτι, ή όταν ταξιδεύεις.

Κρυστάλλινος ήχος χωρίς συμβιβασμούς

Το HTC Desire C προσφέρει την εμπειρία του δυνατού και πλούσιου ήχου ποιότητας στούντιο, χάρη στον συνδυασμό του βελτιστοποιημένου Beats Audio και του εκπληκτικού hardware. Έτσι, οι χρήστες απολαμβάνουν πλούσιο και καθαρό ήχο, είτε ακούν μουσική είτε παίζουν κάποιο παιχνίδι.

Κορυφαίος σχεδιασμός νέου επιπέδου

Χάρη στο ανθεκτικό μεταλλικό του πλαίσιο και τη μηχανική ακριβείας που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή του, το HTC Desire C είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα τηλέφωνο με κορυφαίο σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός και η εμπειρία που προσφέρει αυτό το Smartphone μικρού μεγέθους είναι πραγματικά ασυναγώνιστα στην κατηγορία του: για το ακουστικό του χρησιμοποιήθηκε μικροδράπανο, ώστε ο ήχος κατά τη διάρκεια των κλήσεων να είναι ευκρινής, η οθόνη επιτρέπει ευρείες γωνίες θέασης, ενώ η στεφάνη της κάμερας είναι μεταλλική.

Σχεδιασμένο να μοιράζεται

Με την πιο προηγμένη τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και καθαρό σχεδιασμό που τραβά την προσοχή, η φωτεινή οθόνη HVGA 3,5 ιντσών του HTC Desire C είναι ιδανική για να σερφάρεις στο ίντερνετ, να βλέπεις φωτογραφίες ή να κρατάς επαφή με τους φίλους και την οικογένεια σου, πολύ άνετα και εύκολα. Αν σου αρέσει να μοιράζεσαι προσωπικές εμπειρίες με το κοινωνικά σου δίκτυα, χάρη στην κάμερα των 5 megapixel και τις δυνατότητες άμεσης δημοσίευσης που σου προσφέρει το HTC Desire C, θα μπορείς να μοιράζεσαι οποιαδήποτε στιγμή, λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφού την απαθανατίσεις.

Χάρη στην ευρεία ενσωμάτωση του Dropbox στο HTC Desire C και τα 25 GB δωρεάν διαδικτυακού αποθηκευτικού χώρου (για 2 χρόνια από την ενεργοποίηση) μπορείς επίσης να δημιουργείς αντίγραφα ασφαλείας, να βλέπεις και να μοιράζεσαι χιλιάδες φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα, είτε είναι αποθηκευμένα τοπικά, είτε στο cloud.

Για να διασφαλίσει την άμεση υποστήριξη των νέων κινητών υπηρεσιών όταν αυτές καθίστανται διαθέσιμες, το HTC Desire C κυκλοφορεί επίσης και σε έκδοση NFC, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές ή να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και προσφορές.

Δείτε το βίντεο!

Το HTC Desire C θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές αυτόν τον μήνα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.