XBLOG logo @2x

Το HTC 10 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 12 Απριλίου

Η HTC έστειλε προσκλήσεις στους εκπροσώπους Τύπου για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει σε λίγες ημέρες όπου θα ανακοινώσει τη φετινή της ναυαρχίδα στα Android smartphones, το HTC 10.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες (Νέα Υόρκη, Ταϊπέι, Λονδίνο) και έχει επίσης δημοσιευτεί η παρακάτω εικόνα για την εκδήλωση:

HTC 10 invitation

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό, το HTC 10 ενσωματώνει 5,15-ιντσών Super LCD 5 οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels (πυκνότητα 567 ppi), Qualcomm Snapdragon 820 chipset ή οκταπύρηνο MediaTek ανάλογα την αγορά, 4 GB μνήμη RAM, 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 3,000 mAh μπαταρία και υποδοχή USB Type-C. Θα έχει επίσης chip συνδεσιμότητας με WiFi, Bluetooth, GPS, NFC και 4G LTE.

Το κινητό θα έχει μεταλλική κατασκευή, σχεδιασμό που θυμίζει το HTC One A9 και υπάρχουν αναφορές για ύπαρξη BoomSound στερεοφωνικών ηχείων (παρότι στις εικόνες δεν φαίνονται). Τέλος, θα ενσωματώνει μια 12-megapixels κάμερα με Laser AutoFocus και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας – η εταιρία αναφέρει ότι είναι από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το λειτουργικό του σύστημα δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το Android 6.0.1 Marshmallow με το Sense UI της HTC.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες του HTC 10.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.