Πώς η Lacta έφτασε να έχει την μεγαλύτερη Facebook brand page στην Ελλάδα (video)

Πώς η Lacta έφτασε να έχει την μεγαλύτερη Facebook brand page στην Ελλάδα

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση την οποία βιντεοσκόπησα με την κάμερά μου στο Social Media Conference ήταν αυτή του Πάνου Σαμπράκου από την OgilvyOne, ο οποίος μίλησε για την Lacta και συγκεκριμένα πώς έφτασε στο σημείο να έχει την μεγαλύτερη Facebook brand page στην Ελλάδα! Δείτε το βίντεο!

Ο Πάνος στην παρουσίασή του έδειξε διάφορα στοιχεία σχετικά με την σελίδα της Lacta στο Facebook, το πόσο γρήγορα αυξήθηκαν οι χρήστες που έκαναν Like στη σελίδα, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε και χρησιμοποίησαν χιλιάδες χρήστες κλπ.

Ακολουθεί το βίντεο όπου μπορείτε να δείτε την παρουσίαση και τα όσα είπε ο Πάνος Σαμπράκος, ενώ αμέσως μετά το βίντεο βλέπετε την παρουσίαση, όπως την ανέβασε ο Πάνος στο Slideshare. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το post που έκανε στο blog του (panos.gr) σχετικά με το συνέδριο.

Το βίντεο με την παρουσίαση του Πάνου Σαμπράκου:

Η παρουσίαση του Πάνου από το Slideshare:

Όλα τα post για το Social Media Conference μπορείτε να τα δείτε εδώ (σταδιακά θα ανεβαίνουν posts με βίντεο από τις παρουσιάσεις του συνεδρίου)!

1 Σχόλιο
  • Avatar
    Αλέξανδρος Χαλκίδης

    Είναι σημαντικό όμως να σημειώσουμε και την πιθανή αρνητική όψη της χρήσης social media. Για να το δείξω αυτό, όσο μίλαγε ο Πάνος ανέβασα στη σελίδα της Lacta κάτι αρνητικό το οποίο βέβαια έμεινε εκεί να το βλέπουν οι 300,000 φίλοι της! Αναλυτικά το σκεπτικό μου εδώ http://bit.ly/dXv56Q

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!