XBLOG logo @2x

Honda S2000 και Jazz Modulo στο Tokyo Auto Salon

Δύο νέα πρωτότυπα μοντέλα της Honda αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο Tokyo Auto Salon που ανοίγει τις πόρτες του σήμερα 9 Ιανουαρίου. Πρόκειται για το Honda Jazz, καθώς και το Honda S2000 Modulo Concept. Αμφότερα έχουν σχεδιαστεί από τη Modulo, θυγατρική της εταιρείας που ειδικεύεται σε πρωτότυπα και ειδικές κατασκευές.

Τα περισσότερα βλέμματα αναμένεται να τραβήξει το S2000 Modulo Concept, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του ομώνυμου roadster. Οπτικά είναι άκρως εντυπωσιακό αν και θυμίζει αρκετά το υπάρχον μοντέλο. Δυστυχώς όμως δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αυτά ίσως και να μην έχουν μεγάλη σημασία, καθώς ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για ακύρωση του συγκεκριμένου προγράμματος, λόγω οικονομικής κρίσης, όπως ακριβώς έγινε και με το NSX.

Το δεύτερο μοντέλο είναι μια Sport έκδοση του γνωστού Jazz που φέρει επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, με πιο δυναμικές γραμμές, φώτα τεχνολογίας LED και μεγαλύτερους τροχούς. Αντίστοιχα αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό του, με μπάκετ καθίσματα, τιμόνι από Alcantara, επενδύσεις ανθρακονημάτων και έναν έντονο, δύο τόνων χρωματισμό, αντίστοιχο του εξωτερικού.

Αν, λοιπόν, βρεθείτε στο Τόκιο πιστεύω πως μια βόλτα από το Tokyo Auto Salon αξίζει τον κόπο, ειδικά για να δείτε από κοντά το εντυπωσιακό Honda S2000.

Honda Jazz

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.