XBLOG logo @2x

Holic, νέο κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται στη δύναμη των κοινοτήτων

Στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα έχεις πολλούς φίλους. Δεν μοιράζεσαι όμως με όλους τα ίδια πάθη. Το Holic, το νέο κοινωνικό δίκτυο που θα βρεις από σήμερα στην οθόνη σου, έρχεται να ενώσει ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και να τους προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο για κάθε τους αναζήτηση.

Τo Ηolic βασίζεται στη δύναμη των κοινοτήτων. Κάθε του κοινότητα αποτελεί στην ουσία κι ένα μικρότερο κοινωνικό δίκτυο που «χτίζεται» γύρω από ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Το κάθε μέλος του Holic αρκεί να μπει στις κοινότητες που θέλει για να συνδεθεί με ανθρώπους που σκέφτονται όπως αυτός, αλλά και για να ανακαλύψει τις ιστορίες που μοιράζονται τα μέλη ή για να διαδώσει ο ίδιος στην κοινότητα περιεχόμενο που του ιντριγκάρει το ενδιαφέρον.

Επιπλεόν, κάθε κοινότητα περιλαμβάνει μια σειρά από στήλες, που αποτελούν το ιδανικό σημείο συνάντησης μεταξύ όσων ψάχνουν για συναρπαστικό περιεχόμενο και όσων το παράγουν (bloggers, εφημερίδες, περιοδικά κ.α). Το κέρδος; Διπλό. Γιατί από τη μία πλευρά, ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει τις στήλες που του ταιριάζουν και να βρει ιστορίες που τον αφορούν, χωρίς να ψάχνει με τις ώρες. Από την άλλη, όσοι δημιουργούν περιεχόμενο, μπορούν να διοχετεύσουν τις ιστορίες τους στο κατάλληλο κοινό και μάλιστα πιο εύκολα από ποτέ.

Το Holic ανοίγει σήμερα για πρώτη φορά σε Public Beta με τις κοινότητες Hellenic Tech Startups και Gadgetάκηδες.

Μπες στο holic.com κι ανακάλυψε το μέρος που θα αγαπήσει κάθε πλευρά του εαυτού σου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.