XBLOG logo @2x

Φωτογραφίες δείχνουν το Nokia 9 με bezel-less design

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η HMD Global, η εταιρία που παράγει τα νέα smartphones της Nokia, θα κυκλοφορήσει δύο νέα μοντέλα, το Nokia 2 και το Nokia 9. Το πρώτο θα είναι το πιο φθηνό smartphone της, ενώ το δεύτερο θα είναι ένα phablet, και ίσως η νέα ναυαρχίδα της Nokia μετά το Nokia 8.

Το Nokia 2 διέρρευσε πριν από λίγες μέρες και τώρα ήρθε η σειρά του Nokia 9. Η παρακάτω φωτογραφία αποκαλύφθηκε από το Nokia Power User, ένα παλιό και αξιόπιστο blog για τους fans των Φιλανδών, του οποίου η πηγή έχει αποδειχτεί αξιόπιστη καθώς στο παρελθόν είχε διαρρεύσει πολλά κινητά Nokia και Lumia.

Nokia 2 and Nokia 9 mock up

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Nokia 9 κατασκευάζεται από μέταλλο και γυαλί στη πλάτη, κάτι που θα επιτρέψει στην εταιρία να βάλει σύστημα ασύρματης φόρτισης. Στις άκρες θα έχει καμπυλωτό γυαλί όπως το Nokia 8.

Το Nokia 9 ενσωματώνει μεγάλη OLED οθόνη με μηδενικά bezels (όπως τα Samsung Galaxy Note 8, iPhone X και LG V30), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, διπλή κάμερα 13+13 MP με οπτικά της Carl Zeiss, 13 MP εμπρόσθια κάμερα, 6/8 GB μνήμη RAM, 128 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα και -πιθανόν- σκάνερ ίριδας. Επίσης θα πιστοποιηθεί στο πρωτόκολλο IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη.


Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανεπίσημα renders από τον YouTuber «Waqar Khan» που βασίστηκε στις πληροφορίες που έχουμε μέχρι σήμερα για το κινητό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.