XBLOG logo @2x

H Samsung καλωσορίζει το φθινόπωρο με μοναδικά δώρα

Η Samsung Electronics Hellas καλωσορίζει το φθινόπωρο δίνοντας σε όλους την δυνατότητα να αποκτήσουν μοναδικά δώρα. Από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, περισσότεροι από 400 τυχεροί που θα αποκτήσουν ένα από τα Galaxy S10e, Galaxy S10 και Galaxy S10+, Galaxy Note10 & Galaxy Note10+ από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung, θα λάβουν δώρο τα ασύρματα ακουστικά επόμενης γενιάς Galaxy Buds, καθώς και μία τετράμηνη δωρεάν συνδρομή στο YouTube Premium. 

Τα Galaxy Buds με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, διαθέτουν εύκολα σημεία ελέγχου, καθαρό κι έξυπνο ήχο από την AKG και compact μέγεθος. Προσφέρουν κορυφαία ακουστική εμπειρία και είναι ειδικά σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση, με δυνατότητα Bluetooth streaming μέχρι και έξι ώρες και χρόνο κλήσης που φτάνει τις πέντε ώρες. Επιπλέον, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν 4 μήνες δωρεάν YouTube Premium, την νέα υπηρεσία του YouTube που παρέχει αποκλειστικό περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις, και προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης βίντεο για κατανάλωση περιεχομένου ακόμα και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Samsung Galaxy Buds white

Για να λάβουν μέρος στις κληρώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν ή να κάνουν εγγραφή έως και 25 Οκτωβρίου 2019 στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Samsung Members και να «ανεβάσουν», εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την αγορά, την απόδειξη του Galaxy smartphone τους. Αφού ελεγχθεί  η εγκυρότητα της συμμετοχής, και ύστερα από email επιβεβαίωσης, οι τυχεροί θα λάβουν το δώρο τους στην δηλωμένη διεύθυνση ενώ οι δωρεάν 4 μήνες YouTube Premium θα ενεργοποιηθούν αυτόματα με το άνοιγμα της συσκευής.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό καθώς και τους Όρους & Προϋποθέσεις επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/offer/s10-note10-youtube-promo/

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.