XBLOG logo @2x

Η Huawei έφτιαξε το πιο λεπτό Smartphone στον κόσμο!

Στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show (CES) 2012 στο Λας Βέγκας, η Huawei παρουσίασε το λεπτότερο smartphone στον κόσμο!

Πρόκειται για το Huawei Ascend P1 S το οποίο έχει πάχος μόλις 6,68 mm και διαθέτει οθόνη αφής 4,3 ιντσών super AMOLED με ανάλυση 960 x 540 pixels, Corning Gorilla Glass για να αντέχει στην σκληρή καθημερινή χρήση (πχ όταν έχετε το κινητό στην τσέπη μαζί με τα κλειδιά σας κλπ)!

Το Ascendi P1 S είναι το πιο γρήγορο smartphone στην κατηγορία του με διπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz TI OMAP 4460 Cortext-A9 και Android Sandwich λειτουργικό.

Εκτός από το λεπτότερο smartphone όμως, η Huawei παρουσίασε και το Ascendi P1 της ίδιας σειράς smartphone, με 7,69 mm πάχος (λιγάααακι πιο παχύ).

Η σειρά Huawei Ascendi P1/P1 S παρέχει την απόλυτη κομψότητα και ταχύτητα με μπαταρία 1670mAh/1800mAh, αλλά και γρήγορη multitasking εμπειρία, video replay και gaming!

Το πίσω κάλυμα PPVD που διαθέτουν και τα δύο κινητά ισομοιράζει την εκπομπή θερμότητας, και προσφέρει μια «πολυτελή» μεταλική αίσθηση τριών διαστάσεων. Το Ascend P1/P1 S διατίθεται σε μαύρο μεταλλικό, κεραμικό λευκό, και ρόζ, ενώ αναμένονται να προστεθούν και άλλα χρώματα στην γκάμα, τα οποία θα ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του κάθε χρήστη.

Το Ascend P1/P1 S ζωντανεύει τον ψηφιακό κόσμο του χρήστη μέσα από μια εντυπωσιακή πίσω κάμερα 8-megapixel BSI και μπροστά κάμερα 1.3-megapixel HD με διπλό flash LED και HDR effect optimization, επιτρέποντας στο χρήστη να αιχμαλωτίσει τη στιγμή με πιο καθαρή εικόνα, υψηλής ευκρίνειας τόσο σε φωτεινό, όσο και σε πιο σκοτεινό περιβάλλον.

Επίσης μέσα από την βιντεοκάμερα 1080p HD, με το Ascend P1/P1 S της Huawei, ο χρήστης μπορεί να ξαναζήσει μοναδικές στιγμές.

Παράλληλα, μέσα από την συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας 3G, WiFi και Bluetooth, και τις ενσωματωμένες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης διευκολύνουν το χρήστη να μοιραστεί τα αρχεία του μέσα από τα social media.

Το Ascend P1/P1 S της Huawei θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο του 2012 σε  Ασία, Β. Αμερική, Αυστραλία, Μέση Ανατολή και Κίνα, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται από το καλοκαίρι του 2012.

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.