XBLOG logo @2x

H Apple σε υψηλή πτήση!

Για μία ακόμη φορά η Apple σπάει κάθε ρεκόρ και σημειώνει εξωπραγματικά κέρδη! Στην ανακοίνωση που εξέδωσε λέει ότι στο τελευταίο τρίμηνο είχαν έσοδα της τάξεως των 15,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων και καθαρά κέρδη 3,25 δις δολάρια!

Αυτοί οι αριθμοί είναι πραγματικά εξωφρενικοί και δείχνουν για μία ακόμη φορά την μεγάλη επιτυχία της Apple σε όλους τους τομείς.

Το τελευταίο τρίμηνο η Apple πούλησε 3,47 εκατομμύρια Mac υπολογιστές σε σχέση με 2,6 εκατομμύρια που πούλησε πέρυσι την ίδια περίοδο. Αυτό όμως που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο είναι ο αριθμός των πωλήσεων του iPad, το οποίο πούλησε 3,27 εκατομμύρια μονάδες. Το iPad κοντεύει να ξεπεράσει τα Mac σε πωλήσεις, ενώ έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες από τότε που πρωτοβγήκε στην αγορά!

Οι πωλήσεις του iPhone σημείωσαν μια μείωση, με 8,4 εκατομμύρια κομμάτια να έχουν πουληθεί το τελευταίο τρίμηνο, αλλά πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι σε αυτούς τους αριθμούς δεν περιλαμβάνονται οι πωλήσεις του iPhone 4 που, σύμφωνα με τον Steve Jobs, έχει πουλήσει ήδη 3 εκατομμύρια κομμάτια από τα τέλη Ιουνίου που βγήκε.

Ο Steve Jobs έχει δηλώσει ότι η εταιρία θα βγάλει νέα «φανταστικά προϊόντα» μέσα στην χρονιά και ότι περιμένουν να έχουν έσοδα στα τελευταία τρίμηνα του έτους αυτού ύψους 18 δις. δολαρίων!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.