XBLOG logo @2x

Guest blogging στο foititakos.gr

Το foititakos.gr είναι ένα site φτιαγμένο από φοιτητές για φοιτητές. Λειτουργεί περίπου δύο μήνες και εκτός από την κανονική του θεματολογία έχει καθιερώσει μία στήλη guest blogging, όπου κάθε εβδομάδα καλείται κάποιος blogger να γράψει κάποιο post για δημοσίευση στο foititakos.gr. Έχουν γράψει ήδη ο nikan από το metablogging.gr, ο Μάνος Αντώναρος κλπ…

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος (ekdotakos στο foititakos.gr) μου έστειλε ένα μήνυμα μέσα από το facebook (το προφίλ μου βρίσκεται εδώ) προσκαλώντας με να συμμετάσχω ως guest blogger αυτή την εβδομάδα στο foititakos.gr! Είχα ήδη μπει στο site, είχα δει τα θέματά του κλπ, οπότε δέχθηκα μετά χαράς να συμμετάσχω, λέγοντας στον Γιώργο ότι το κείμενό μου θα έχει να κάνει με clubbing και νυχτερινή διασκέδαση γενικότερα.

Τα πλάνα όμως άλλαξαν και μιας και επισκέφθηκα το Σάββατο που μας πέρασε την έκθεση CES 2007 Ήχος – Εικόνα Show άλλαξα γνώμη και το ποστάκι έχει να κάνει με gadgets. Έγραψα δυο λόγια για δύο gadgets που θα διάλεγα να αποκτήσω αυτή τη στιγμή και άφησα ανοιχτό ένα τρίτο για να συμπληρώσετε εσείς στα σχόλια ποιο θα αγοράζατε τώρα αν σας έλεγε κάποιος “έχεις όσα χρήματα θες, ποιος gadget θα πάρεις;”

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.