XBLOG logo @2x

3ο Greek Poker Cup – Ολοκληρώθηκε το μεγάλο τουρνουά

Με πολλές δυνατές στιγμές στο τελικό τραπέζι του Main Event, ολοκληρώθηκε χτες το 3o Greek Poker Cup (GPC), που συνδιοργανώθηκε από το PokerStars.eu και το Club Hotel Casino Loutraki.

Ύστερα από μια εντυπωσιακή αναμέτρηση για τον τίτλο του Έλληνα Πρωταθλητή Πόκερ, νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιωτίδης Βασίλης, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 61.620 ευρώ!

Το Greek Poker Cup (GPC) ΙΙΙ έδωσε την δυνατότητα σε συνολικά 570 φανατικούς θαυμαστές του πόκερ να συμμετέχουν σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες, και τη δυνατότητα να διεκδικήσουν συνολικά το ποσό των 341,500 €. Το Greek Poker Cup III είναι και επίσημα πλέον, το μεγαλύτερο Ελληνικό φεστιβάλ πόκερ που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του Final Table, οι 9 από τους 413 αρχικούς παίκτες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό γύρο του Greek Poker Cup, διεκδίκησαν την πρώτη θέση για το ποσό των 61.620 ευρώ, αφού το prize pοοl έφτασε τις 247.800€, αριθμός που καταδεικνύει τη μεγάλη απήχηση της διοργάνωσης.

Τελικά, μετά από μια σκληρή αναμέτρηση πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Παναγιωτίδης Βασίλειος, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση αναδείχτηκαν ο Πόντος Παντελής και ο Πολίτης Αλέξανδρος αντίστοιχα.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν να αποτελέσει ένα πραγματικό φεστιβάλ πόκερ, περιλαμβάνοντας, παράλληλα με το Main Event τη διοργάνωση 4 Side Events. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στο Greek Poker Cup διοργανώθηκε το Side Event 3 Pot Limit Omaha (PLO), στο οποίο νικητής βγήκε ο Κώστας Αλεξίου, κερδίζοντας 4.900€.

Μια ακόμη μεγάλη αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία ήταν το 1ο Side Event Texas Holdem No Limit (THNL), στο οποίο νικητής ήταν ο Βασίλης Σαλτουρίδης, όπου έπειτα από 5-way deal πήρε το ποσό των 4.250€.

Ο Σωτήρης Οικονόμου, νικητής του Side Event 2 Texas Holdem No Limit (THNL) ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ξεπέρασε το εμπόδιο 154 παικτών και κέρδισε 10.000€.

Στο τελευταίο Side Event Texas 4 Holdem No Limit (THNL)- Turbo, το οποίο σημαδεύτηκε από δυνατές συγκινήσεις, βγήκε νικητής ο Γιώργος Χαρμπίλας, ο οποίος κέρδισε 3.780€.

Το PokerStars.eu, διοργανώνοντας ένα τουρνουά πόκερ διεθνών προδιαγραφών, ανέτρεψε τα ελληνικά δεδομένα, χαρίζοντας στους παίχτες μοναδικές συγκινήσεις. Άλλωστε η ελληνική κοινότητα του πόκερ έχει ήδη αγκαλιάσει το θεσμό και αναμένει εναγωνίως την επόμενη συνάντηση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.