XBLOG logo @2x

GPS Mio, Με τον πιο ενημερωμένο χάρτη της αγοράς

Τους πληρέστερους χάρτες της Ελλάδας (2009.08) διαθέτει η πλούσια γκάμα των συστημάτων GPS της Mio, έτσι ώστε να βρίσκετε εύκολα τον προσανατολισμό σας όπου κι αν σας βγάλει ο δρόμος κυριολεκτικά. Για να γίνει λοιπόν η πλοήγηση ενώ ταξιδεύετε ή πηγαίνετε σε μία δύσκολη περιοχή για ένα σημαντικό ραντεβού, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το πακέτο αναβάθμισης χαρτών “Mio Total Refresh Map Guarantee” εντός 30 ημερών από την πρώτη ενεργοποίηση ή αγορά της συσκευής σας. Έτσι, όταν υπάρχει διαθέσιμος νέος χάρτης, μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση δωρεάν.

Επιπλέον, οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από την ειδική προσφορά και να απολαύσουν μια συσκευή πλοήγησης Mio με τον καλύτερο χάρτη της αγοράς. Συγκεκριμένα, για αγορές και ενεργοποίηση συσκευής έως 30 Ιουνίου 2010, η εγγύηση ελληνικού χάρτη με το Mio Total Refresh Map Guarantee ισχύει για 6 μήνες! Σήμερα, μόνο η Mio σας εξασφαλίζει δωρεάν τον πιο ενημερωμένο και πλήρη χάρτη της Ελλάδας, προκειμένου να ταξιδεύετε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σημείωση: Το Total Refresh Map Guarantee ισχύει για τις σειρές Mio Moov M και S.

Χάρτες με την υπογραφή της GeoIntelligence

Η GeoIntelligence (GI), είναι η πρωτοπόρος εταιρία γεωπληροφορικής και ο πιο εξειδικευμένος πάροχος ψηφιακών χαρτών της Ελλάδας. Με τη χρήση προηγμένων εφαρμογών και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, η GI χαρτογραφεί ψηφιακά τη χώρα μας, και σε αποκλειστική συνεργασία με την TeleAtlas συμβάλλει στην ανάπτυξη των χαρτών της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, οι νέοι χάρτες της Ελλάδας (2009.08) που διατίθενται για τα προϊόντα της Mio περιλαμβάνουν κάλυψη 1.034 Δήμων και Κοινοτήτων, πάνω από 210.000 χλμ οδικού δικτύου, 79.000 Σημεία Ενδιαφέροντος (POI), χαρτογράφηση νέων τμημάτων όπως η Εγνατία Οδός και ο Μαλιακός, και καλύπτουν σχεδόν το 100% του πληθυσμού της Ελλάδος.

Ειδικότερα για τις αστικές περιοχές, τα λεπτομερή δεδομένα της χαρτογράφησης προέρχονται από πλήρη συστηματική καταγραφή στο πεδίο, που πραγματοποιείται από το μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό της GeoIntelligence. Οι χάρτες των συσκευών της Mio περιέχουν και τις πολύ σημαντικές εξαιρέσεις αρίθμησης διευθύνσεων, δηλαδή τις περίπου 8.000 διευθύνσεις των ελληνικών δρόμων που δεν συμφωνούν με την ακολουθία αρίθμησης των ζυγών και μονών αριθμών, ενώ περιλαμβάνεται και η οριοθέτηση του δακτυλίου.

Επιπλέον, η πληρότητα και η αρτιότητα των χαρτών της GeoIntelligence, που χρησιμοποιεί το δικό σας Mio, εξασφαλίζεται χάρη στη λεπτομερή και αξιόπιστη διαδικασία καταγραφής της γεωγραφικής βάσης του οδικού δικτύου της χώρας μας, με τα πλέον σύγχρονα και διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα. Μάλιστα, χάρη και στη συνεργασία με την Teleatlas, είναι τόσο υψηλού επιπέδου που χρησιμοποιούνται στο ιδιαίτερα δημοφιλές Google Maps.

Η μεθοδολογία περιλαμβάνει φωτοερμηνεία και ψηφιακή απόδοση των υποβάθρων από αεροφωτογραφίες και δορυφορικές εικόνες, αποτύπωση με συσκευές Laser (LIDAR), καταγραφή με κάμερες καθώς και επιτόπια αυτοψία και καταγραφή στο πεδίο των διευθύνσεων και των σημείων ενδιαφέροντος από κινητές εξειδικευμένες μονάδες. Η δευτερογενής επεξεργασία και ο ποιοτικός έλεγχος πραγματοποιούνται με σύγχρονες ημιαυτόματες διαδικασίες.

Τέλος, επειδή ακόμα και οι καλύτεροι χάρτες ενδέχεται να έχουν ελλείψεις, λόγω των αλλαγών που προκύπτουν από πρόσφατες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η GeoIntelligence διαθέτει ένα σύστημα αναφοράς λαθών (Bug Report), προκειμένου να συνεισφέρουν οι ίδιοι χρήστες των προϊόντων της Mio στη συνεχή ανανέωση και ενημέρωση των χαρτών.

Νέοι προορισμοί, νέες δυνατότητες, περισσότερη ελευθερία

Το λογισμικό πλοήγησης Spirit της Mio σχεδιάστηκε με σκοπό να βελτιώσει τα στάδια Προγραμματισμού, Σχεδίασης και Πραγματοποίησης του ταξιδιού σας. Μέσα από μια πληθώρα εντυπωσιακών χαρακτηριστικών που διακρίνονται για την ευκολία και την ευχρηστία τους, με το νέο χάρτη της GeoIntelligence επαναπροσδιορίζει την πλοήγηση.

  • TruMap View: Μοναδική σχεδίαση χάρτη εμπνευσμένη από την απλότητα των παραδοσιακών τυπωμένων χαρτών και ξεκάθαρα γραφική απεικόνιση σε άσπρο φόντο, για να ξεχωρίζει η διαδρομή σας και να βλέπετε εύκολα τη θέση σας στο χάρτη.
  • NavPix Photo Navigation: Πλοήγηση με φωτογραφίες που μπορείτε να κατεβάσετε από το Flickr ή το NavPix website μέσω του MioMore Desktop, και να τις χρησιμοποιήσετε σαν τα «δικά σας» Σημεία Ενδιαφέροντος στο Mio σας για απευθείας πλοήγηση. Η αγαπημένη σας διαδρομή  αποκτά εικόνα!
  • Explore Mode: Η εξερεύνηση είναι πιο διασκεδαστική! Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, με τη λειτουργία Explore Mode έχετε εκτενή πληροφόρηση για όλα τα κοντινά Σημεία Ενδιαφέροντος σε ακτίνα 500 μέτρων, έτοιμα να τα ανακαλύψετε!
  • Οικονομική και Οικολογική Διαδρομή: Ο καλός ο χάρτης στην οικονομία φαίνεται! Επιλέξτε την βέλτιστη διαδρομή με το μικρότερο δυνατό αριθμό στροφών, φαναριών και διασταυρώσεων, για να φτάσετε στον προορισμό σας γρήγορα, με λιγότερη κατανάλωση καυσίμων και μειωμένη εκπομπή ρύπων!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.