XBLOG logo @2x

GPS με οθόνη 4,3″: NDrive Touch Real

Το NDrive Touch Real είναι μία από τις πιο λεπτές συσκευές πλοήγησης που κυκλοφορούν στην αγορά. Ιδιαίτερα ελαφρύ και με πάχος που δεν ξεπερνά τα 13 mm, το NDrive Touch Real είναι ιδιαίτερα πρακτικό και ευέλικτο τόσο στην χρήση όσο και στην μεταφορά.

Παρά το αρκετά μικρό του μέγεθος, το NDrive Touch Real διαθέτει αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και μια πολύ τσουχτερή τιμή.

Η οθόνη των 4,3″ σίγουρα είναι ιδανική για πλοήγηση και ο επεξεργαστής Centrality Atlas III (372 MHz) δεν θα συναντήσει κάποιο πρόβλημα να τρέξει το πρόγραμμα πλοήγησης.

Το Touch Real έρχεται εξοπλισμένο με το πρόγραμμα πλοήγησης NDrive για Windows Mobile, το οποίο σας παρέχει οδηγίες με λεπτομερείς χάρτες και φωτογραφίες για την περιοχή που κινείστε. Το πρόγραμμα NDrive παρέχει επίσης τρισδιάστατη πλοήγηση με τρισδιάστατες δορυφορικές εικόνες υψηλής ανάλυσης σε επιλεγμένες πόλεις.

Η συσκευή μπορεί να διαθέτει μεγάλη οθόνη και αρκετά λεπτή σχεδίαση, ωστόσο  η τιμή της (329 ευρώ στο plaisio.gr) είναι κάπως υπερβολική, ειδικά αν σκεφτείτε ότι κυκλοφορούν συσκευές πλοήγησης με οθόνη 4,3″ που κοστίζουν τουλάχιστον 150 ευρώ φθηνότερα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.