XBLOG logo @2x

Google Pixel XL2: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του

Το πρώτο Google Pixel μπορεί να μην τρέλανε πολλούς, όμως φέτος η Google θα προσπαθήσει να σχεδιάσει ένα πολύ καλύτερο μοντέλο. Και όπως βλέπουμε από τη νέα διαρροή, η συσκευή θα έχει “ψηλή” οθόνη όπως τα LG G6 και Samsung Galaxy S8 – άρα δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο το Google Pixel XL2 να έχει μικρά περιθώρια και παρόμοιο design με τις συγκεκριμένες ναυαρχίδες.

Όπως αποκαλύφθηκε από μια ανάρτηση στο GFXbench, ο διάδοχος του Pixel ονομάζεται Google Pixel XL2, διαθέτει οθόνη 5,6” με ανάλυση 2560 x 1312 pixels και αναλογία 18:9 (τεχνικά είναι 1.95:1) και βασίζεται στο chipset Snapdragon 835 της Qualcomm το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit χρονισμένο στα 2.4GHz.

Σε άλλα χαρακτηριστικά έχουμε Adreno 540 μονάδα γραφικών, 4 GB μνήμη RAM, 128 GB αποθηκευτικό χώρο, 12MP κάμερα, 8MP εμπρόσθια κάμερα και αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για συνδεσιμότητα υπάρχουν WiFi, Bluetooth, GPS, NFC και 4G LTE.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο GFXbench φαίνεται ότι τρέχει το Android 7.1.1 Nougat (μάλλον επειδή είναι πρωτότυπο) αλλά λογικά θα κυκλοφορήσει με το Android 8.0 (Android O).

Το Google Pixel XL2 αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το καλοκαίρι.

Google Pixel XL2 specs leak

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.