XBLOG logo @2x

Διέρρευσαν φωτογραφίες των Google Pixel 2 και Pixel XL 2

Η Google φαίνεται ότι έχει ολοκληρώσει την σχεδίαση των φετινών smartphones της, Google Pixel 2 και Pixel XL 2, και για αυτό άρχισαν οι διαρροές τους. Αλλά προτού ξεκινήσουμε να μιλάμε για τα κινητά, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: τα δύο κινητά δεν είναι “αδερφάκια.“ Μοιράζονται το ίδιο όνομα όμως είναι εντελώς ξεχωριστά.

Ξεκινώντας με το απλό Google Pixel 2, αυτό κατασκευάζεται από την HTC. Αυτό το μοντέλο είναι ένα συμβατικό Android smartphone με 5” οθόνη, κανονικά περιθώρια τριγύρω από την οθόνη και εμπρόσθια στερεοφωνικά ηχεία, όπως είχαμε και στις παλιότερες ναυαρχίδες της HTC. Δυστυχώς δεν έχει ούτε διπλή κάμερα ούτε jack ακουστικών. Μέσα του θα κρύβεται το chipset Snapdragon 836 και 4 GB RAM.

Google Pixel 2 leak
Google Pixel 2

Το Google Pixel XL 2, από την άλλη, έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει την καινοτομία στα smartphones. Το XL θα κατασκευάζεται από την LG και για αυτό θα διαθέτει μια παρόμοια οθόνη με το G6, με ελάχιστα περιθώρια τριγύρω της και αναλογία εικόνας 18:9. Σε αντίθεση με το μικρό μοντέλο, το Pixel XL 2 δεν έχει στερεοφωνικά ηχεία, αλλά υπάρχει jack για ακουστικά. Αμφότερα πάντως έχουν παρόμοιο σχεδιασμό.

Μέχρι στιγμής δεν ήμαστε 100% σίγουροι για τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά, αλλά μέχρι τον Οκτώβριο-Νοέμβριο που αναμένεται η Google να τα παρουσιάσει θα έχουν διαρρεύσει τα πάντα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.