XBLOG logo @2x

Είναι επίσημο: Τα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL θα ανακοινωθούν στις 4 Οκτωβρίου

Η Google έστειλε πρόσκληση στον τύπο για μια εκδήλωση που θα διοργανώσει στις 4 Οκτωβρίου για την ανακοίνωση των Google Pixel 2 και Pixel 2 XL. Παρότι η πρόσκληση δεν αναφέρει πουθενά το όνομα αυτών των κινητών, είναι σίγουρο ότι εκείνη τη μέρα θα επισημοποιηθούν τα νέα Pixel.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν μέσα στο καλοκαίρι, τα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL θα είναι δύο ξεχωριστά κινητά, με το πρώτο να κατασκευάζεται από την HTC και το δεύτερο από την LG. Το μοντέλο της HTC θα είναι ένα συμβατικό Android smartphone, ενώ το κινητό της LG θα σηματοδοτεί τη καινοτομία. Μάλιστα κάποιοι πιστεύουν ότι το Pixel 2 XL θα βασίζεται στο LG V30.

Τα Gοogle Pixel 2 και Pixel 2 XL θα ενσωματώνουν το chipset Snapdragon 835 και 4 GB RAM. Το Pixel 2 θα διαθέτει 5-ιντσών οθόνη με “κανονικά” περιθώρια τριγύρω της, εμπρόσθια στερεοφωνικά ηχεία και μονή κύρια κάμερα, όμως θα απουσιάζει το jack ακουστικών. Η XL έκδοση θα έχει μεγαλύτερη οθόνη με μικρά bezels όπως το LG V30 (και αναλογία εικόνας 18:9), θα υπάρχει jack ακουστικών, όμως αυτό δεν θα έχει στέρεο ηχεία.

Σχεδιαστικά θα είναι παρόμοια.


Διαβάστε επίσης: Η Google θα ανακοινώσει σύντομα έναν νέο υπολογιστή


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.