XBLOG logo @2x

Η Google ρίχνει τις τιμές για επιπρόσθετο χώρο στα Google Drive / Photos / Gmail

Η Google προσφέρει σε κάθε χρήστη 15 GB για να μπορεί να ανεβάζει αρχεία στο Gοogle Drive, φωτογραφίες στο Photos και για να στέλνει πολλά emails μέσω του Gmail. Τα 15 GB όμως δεν είναι αρκετά για πολλούς χρήστες, και για αυτό η εταιρία ανακοίνωσε το πλάνο Google One.

Το Google One είναι ουσιαστικά ένα νέο όνομα για τα επί πληρωμή πλάνα του Goοgle Drive, αλλά φέρνει και τρεις ευχάριστες αλλαγές: μειώθηκαν οι τιμές των πλάνων, προστέθηκε η δυνατότητα διαμοιρασμού του ελεύθερου χώρου με την οικογένειά σας (έως 5 άτομα, ο καθένας έχει πρόσβαση μόνο στα δικά του αρχεία) και προστέθηκε η δυνατότητα επικοινωνίας με έναν εκπρόσωπο της Goοgle για να λύσει τα προβλήματά σας (λογικά μόνο στα Αγγλικά).

Το βασικό πλάνο του Google One ξεκινάει από τα $1.99/μήνα και προσφέρει στον χρήστη 100 GB αποθηκευτικό χώρο για να ανεβάζει περιεχόμενο στις υπηρεσίες της Gοogle (Drive, Photos, Gmail κτλ). Το επόμενο πλάνο κοστίζει $2.99 για 200 GB. Το πλάνο του 1 TB για $9.99 το μήνα αφαιρείται και τη θέση του παίρνει το πλάνο των 2 TB, το οποίο κόστιζε μέχρι τώρα $19.99 το μήνα. Τα υπόλοιπα πλάνα για 10, 20 ή 30 TB αποθηκευτικό χώρο δεν αλλάζουν.

Το Google One θα γίνει διαθέσιμο μέσα στους επόμενους μήνες για όλους τους χρήστες, όμως πρώτα θα αναβαθμιστούν αυτοί που έχουν ήδη συνδρομή σε ένα πλάνο του Google Drive.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.